ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Καλούμε τους συνταξιούχους να συμμετέχουν μαζικά στις εκλογικές διαδικασίες του σωματείου μας. Δύναμή μας είναι η ενότητά μας, η συσπείρωση και ο κοινός αγώνας με τους εργαζόμενους.

Οι συνταξιούχοι βιώνουμε όλα τα τελευταία χρόνια τη μείωση των συντάξεών μας και της ιατροφαρμακευτικής μας περίθαλψης. Βιώνουμε τα ίδια τραγικά αποτελέσματα των μνημονιακών πολιτικών όπως και οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας.

Μόνος δρόμος ο συνεχής, ενωτικός αγώνας. Χρειαζόμαστε ένα σωματείο που να μη συνομιλεί μόνο με τον εαυτό του αλλά να προσπαθεί για ευρύτερες συμμαχίες. Απερχόμαστε τις άδικες επιθέσεις και διαφωνούμε πλήρως με λογικές που θέλουν το σωματείο γκέτο συγκεκριμένων δυνάμεων. Ήμασταν και είμαστε παρόντες στους μικρούς και μεγάλους αγώνες των συνταξιούχων. Πολλοί από εμάς, πολύ πριν από αυτούς που μας κατηγορούν ότι εμφανιστήκαμε από το πουθενά. Αφήνουμε τις λογικές του αποκλεισμού οποιουδήποτε δε συμφωνεί με τη γνώμη μας σε άλλους.

Προχωράμε μπροστά για όλα τα μικρά και μεγάλα επίδικα. Έχουμε χρέος απέναντι στους εαυτούς μας. Έχουμε χρέος απέναντι στις νέες γενιές.

Σας καλούμε να στηρίξετε την Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Κίνηση Συνταξιούχων ΙΚΑ Λάρισας.

ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ

Αγιάννης Δημήτρης

Κασιδούλης Δημήτρης

Κόκκας Μιχάλης

Κούκος Ηλίας

Παπαευθυμίου Γιάννης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ