ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ Γ. ΜΑΝΩΛΗ ΣΤΗ Δ.Α. ΛΑΡΙΣΑΣ

Ο επικεφαλής της  παράταξης «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ» του δήμου Τεμπών, κ. Γιώργος Μανώλης , συνοδευόμενος από  τον δημοτικό σύμβουλο της παράταξής του  κ. Γιώργο Νικολάου, επισκέφθηκαν την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, για να συγχαρεί τους Αξιωματικούς που ανέλαβαν τα νέα  καθήκοντα στην τοπική ηγεσία της ΕΛ. ΑΣ. Λάρισας.

Εκεί  ενημερώθηκαν και έγινε διεξοδική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ τους για θέματα ασφάλειας και ελέγχων και γενικότερα για τον τρόπο αντιμετώπισης κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.

Επισημάνθηκε  από όλους ότι οι δράσεις  πρέπει να είναι στοχευμένες και να έχουν ως κύριο σκοπό, τόσο την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, όσο και την εδραίωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Μετά το πέρας της επίσκεψης ο κ. Μανώλης προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Επισκεφθήκαμε σήμερα τον νεοπροαχθέντα Υποστράτηγο Αστυνομίας κ. Ιωάννη Τόλια, Γενικό Αστυν. Δ/ντή Περιφέρειας Θεσσαλίας και τον νεοτοποθετηθέν  Ταξίαρχο  Αστυνομίας κ. Βασίλειο Καραπιπέρη, Αστυνομικό  Δ/ντή Ν. Λάρισας, προκειμένου να τους ευχηθούμε  από καρδιάς για την ανάληψη των νέων καθηκόντων τους καλή δύναμη και πολλές  επιτυχίες στο δύσκολο έργου τους.

Η υποδοχή και ενημέρωση από τον Υποστράτηγο κ. Τόλια και τον Ταξίαρχο κ. Καραπιπέρη ήταν πέρα του αναμενόμενου άριστη και θέλω να δηλώσω ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Ν. Λάρισας, είναι τυχεροί που έχουν επικεφαλής αυτούς τους υπέροχους Ανθρώπους και Αξιωματικούς Αστυνομικούς. Ζητήσαμε και από τους δύο Αξιωματικούς να συνεχίσουν, να είναι δίπλα στον πολίτη, δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίας με τις τοπικές κοινωνίες και τους φορείς τους, προς όφελος την ασφάλεια των κατοίκων του Ν. Λάρισας και ευρύτερα της Περιφέρειας  Θεσσαλίας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ