ΝΕΟ «ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ» ΤΟΥ Θ. ΣΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑ

Όταν εντοπίζεις και το κυριότερο όταν παραδέχεσαι τα λάθη και τις αδυναμίες σου μόνο κερδισμένος  βγαίνεις και ο προπονητής του Γυμναστικού Λάρισας/Φάρου απέδειξε για πολλοστή φορά πως δεν μασάει τα λόγια του, χτυπώντας «καμπανάκι» στους διοικούντες.

Επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ της σελίδας για την «αφλογιστία» του τέταρτου κρίσιμου 10λεπτου, ο κόουτς στάθηκε ιδιαίτερα και στο ελλιπές ρόστερ των «πρασίνων», αφού τουλάχιστο προς το παρόν η ομάδα δεν δείχνει να παίρνει βοήθειες από τις μεταγραφές της.

Οι μόλις τρεις παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων αλλά και η κακή μέρα κάποιων άλλων που αποδείχτηκαν χαρακτηριστικά άστοχοι σε σουτ ψυχολογίας προβλημάτισαν το Θ. Σκουρτόπουλο που σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής:

«Δεν αντέξαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο, δεχτήκαμε 28 πόντους και αυτό οφείλεται τόσο στο ταλέντο όσο και στην ποιότητα των παιδιών του Προμηθέα. Εμείς όσες φορές προσπαθήσαμε να ξεκουράσουμε κάποιους από τους βασικούς μας παίκτες δεχτήκαμε πόντους, 5-0 , 7-0, το όποιο είναι δύσκολο να γυρίσεις. Κάναμε πολλά τρίποντα, λίγα περισσότερα από όσα θα έπρεπε και ήταν ένα στοιχείο που το είχαμε δουλέψει για το σημερινό παιχνίδι, αλλά δυστυχώς παρόλο που ήμασταν στην έδρα μας δεν είχαμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Χάσαμε αρκετά ανοιχτά σουτ .
Συνεχίζουμε έχοντας το παιχνίδι του Παναθηναϊκού μπροστά μας που για εμάς δεν έχει πολύ ενδιαφέρον , θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε και να αφομοιώσουμε τα καινούρια παιδιά στην ομάδα και να αυξήσουμε το ρόστερ και να είμαστε έτοιμοι και υγιείς για τα παιχνίδια μετά τον Παναθηναϊκό που θα είναι καθοριστικά για εμάς».

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ