ΕΚΟΨΕ ΠΙΤΑ Η 8η ΕΜΑΚ

Την Πέμπτη στις εγκαταστάσεις της 8ης ΕΜΑΚ Θεσσαλίας πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Πριν από την κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκε απολογισμός έργου έτους 2017 από τον Διοικητή της 8ης ΕΜΑΚ Επιπυραγό κ. Κίτσιο Λάμπρο. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Τζουβάρας Αχιλλεύς, ο Διοικητής της 110 πτέρυγας μάχης κ. Χόρτης Απόστολος, ο Διοικητής ΔΙ.Π.Υ. Ν. Λάρισας κ. Ράπτης Ιωάννης, ο εκπρόσωπος της 1ης Στρατιάς Αντισυνταγματαρχης Λάμπρος Κάστρος, o Διοικητής της Π.Υ. Ελασσόνας κ. Μουλτσιάς Ελευθέριος, ο Διοικητής του 2ου Π.Σ. Λάρισας κ. Ζηκούδης Στέφανος, ο Αναπληρωτής Διοικητής του 3ου Π.Σ. Λάρισας κ. Ασαλουμίδης Κωνσταντίνος.

Ακόμη, στην εκδήλωση παρεβρέθησαν ο κ. Παιδής Αθανάσιος ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ο Αντιδήμαρχος Τεμπών κ. Σαΐτης Στέργιος, ο εκπρόσωπος του Δήμου Λαρισαίων κ. Αναστασίου Μιχαήλ, από το Επιμελητήριο Λάρισας η κ. Λιάγκουρα Ελένη, καθώς και η βραβευμένη για το ντοκιμαντέρ “ΕΜΑΚ ΚΛΗΣΗ ΖΩΗΣ” δημοσιογράφος κ. Κρικέλη Αθηνά.

Ακολούθησε απονομή τιμητικής πλακέτας – για την ευγενική χορηγία τους – στους εκπροσώπους των εταιρειών ALFA WOOD και DOCA HELLAS PET FOOD – DOCA HELLAS ΕΠΕ. Επίσης η εταιρεία EFILIAL TRAVEL προσέφερε, για τον τυχερό της πρωτοχρονιάτικης πίτας, ένα διήμερο ταξίδι για δύο άτομα στη λίμνη Πλαστήρα ενώ η ELLOPIA FILMS USA προσέφερε για ακόμη μια φορά δια της προέδρου της κ. Αθήνας Κρικέλη σε έναν εκ των τυχερών της πίτας γιλέκο εργασίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ