ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΓΕΩΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Πραγματοποίησαν σήμερα δυναμικό συλλαλητήριο

Κραυγή αγωνίας εξέπεμψαν σήμερα οι αγρότες και κτηνοτρόφοι της επαρχίας Ελασσόνας που πήραν μέρος στο επαρχιακό συλλαλητήριο που οργάνωσαν οι αγροτοκτηνοτροφικοί σύλλογοι Τσαριτσάνης, Σαρανταπόρου, Αραδοσιβίων, Ολύμπου, Ποταμιάς και Βαλανίδας.

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία της Ελασσόνας, με το σύνθημα «Οργάνωση και Αγώνας κόντρα στην πολιτική που μας ξεκληρίζει», όπως έλεγε στο πανό των φορέων του αγροτικού κινήματος, που οργάνωσαν την κινητοποίηση.

Την κεντρική ομιλία έκανε ο Γιάννης Παπαδημητρίου, Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Σαρανταπόρου και μέλος του Δ.Σ. της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Λάρισας (ΕΟΑΝΣΛ), ενώ το ψήφισμα με τα αιτήματα ανέγνωσε ο Γιώργος Αποστόλου, Πρόεδρος του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Τσαριτσάνης.

Παραβρέθηκαν δεκάδες αγρότες και κτηνοτρόφοι, ενώ αίσθηση προκάλεσαν οι καταγγελίες από το βήμα της συγκέντρωσης τόσο για τους απλήρωτους καπνοπαραγωγούς της περιοχής όσο και για διάφορα τερτίπια και προσχήματα των «γαλατάδων», όπου διά τελεσιγράφων και με το «μαχαίρι στο λαιμό» θέλουν να επιβάλλουν τιμή πρόβειου γάλακτος στα 0,83 ευρώ το κιλό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ