ΕΚΟΨΕ ΠΙΤΑ Ο Α.Ο. ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Α.Ο. Σουφλαρίων (Τμήματα  Μπάσκετ Αγοριών και Βόλλεϋ Κοριτσιών) στο Μύλο 1927. Μεγάλη η συμμετοχή των αθλητών και αθλητριών όλων των τμημάτων του Συλλόγου αλλά και των γονιών των παιδιών.

Σε μία ζεστή ατμόσφαιρα ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Καβριγιάννης Μαρίνος αναφέρθηκε στην ιστορία του και τους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι ίδρυσαν το Σύλλογο. Κάλεσε τους γονείς να γίνουν πιο ενεργοί, συμμετέχοντας περισσότερο στις δραστηριότητες του. Ευχήθηκε καλή χρονιά και επιτυχίες ατομικές και ομαδικές.

Χαιρετισμό  απεύθυναν ο κ. Κωσταρόπουλος Γεώργιος, εντεταλμένος σύμβουλος του Δημάρχου  Λαρισαίων για θέματα Αθλητισμού & Αθλητικών χώρων και ο κ. Δαούλας Θωμάς  Πρόεδρος σχολικών επιτροπών Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Λαρισαίων

Ακολούθησε η κοπή της πίτας και το φλουρί για το τμήμα του Βόλλεϋ έτυχε στην αθλήτρια Σκούπρα Αρετή, η οποία είναι μέλος της Προεθνικής ομάδας Παγκορασίδων,  από το τμήμα Παγκορασίδων  του συλλόγου και για το τμήμα του Μπάσκετ στον αθλητή Μουστρούφη Παναγιώτη. Τα δώρα ήταν από  μία δωροεπιταγή των 50 Ευρώ από το κατάστημα αθλητικών ειδών Σακοράφα.

Το κέφι και ο χορός κυριάρχησαν στη συνέχεια με τα κορίτσια του Βόλλεϋ να τα δίνουν όλα και να ακολουθούν στη συνέχεια τα αγόρια του Μπάσκετ.

Έγινε και η κλήρωση της λαχειοφόρου που πραγματοποιήθηκε για την ενίσχυση του συλλόγου. Οι λαχνοί που κερδίζουν έχουν αναρτηθεί στο fb του συλλόγου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ