ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Συγκαλείται  προγραμματισμένη Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου καθηγητών Πληροφορικής με σκοπό την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής, τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018 ώρα 18:00 – 22:00 στο  Αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Λάρισας.

Το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο καλεί όλους (ΠΕ19-20 και ΤΕ01.13) να συμμετάσχουν στη διαδικασία, καθώς, όπως γνωρίζουμε όλοι μας, διανύουμε μια πολύ δύσκολη για την εκπαίδευση περίοδο όπου κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τις εξελίξεις και είναι, επίσης, φανερό ότι σαν εκπαιδευτικοί αλλά και σαν κλάδος ειδικότερα, πρέπει να βρίσκονται σε διαρκή εγρήγορση.

 Η τακτική Απολογιστική Γενική Συνέλευση θα έχει την εξής ημερήσια διάταξη:

1. Απολογισμός Δ.Σ..

2. Έκθεση Ε.Ε. .

3. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής

4. Διενέργεια Εκλογών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και νέας Ε.Ε

Τα μέλη που ενδιαφέρονται να θέσουν υποψηφιότητα για το Δ.Σ. και την Ε.Ε. του Συλλόγου για την προσεχή διετία (2018-2019), να αποστείλουν συμπληρωμένη τη συνημμένη Αίτηση στην ηλεκτρονική διεύθυνση   sepdenl@gmail.comέως τις 11 Φεβρουαρίου 2018.

5. Διενέργεια Εκλογών της ΠΕΚΑΠ

Για κάθε έναν που επιθυμεί να ψηφίσει για την ΠΕΚΑΠ στις εκλογές ζητείται Βεβαίωση από τη θέση υπηρεσίας (Διευθυντής  Σχολικής Μονάδας ή  Προϊστάμενος του τμήματος για όσους είναι αποσπασμένοι σε γραφεία), ότι είναι εκπαιδευτικός Κλάδου ΠΕ19/20 .

Για τους Αναπληρωτές αρκεί αντίγραφο της αίτησης εγγραφής στους αντίστοιχους Πίνακες Αναπληρωτών.

Υποψήφιος για το Δ.Σ. της ΠΕΚΑΠ είναι ο εκπαιδευτικός Νίκος Παναγιώτου.

Δείτε την πρόσκληση αλλά και την αίτηση υποψηφιοτήτων, στην ιστοσελίδα του συλλόγου http://seppdel.lar.sch.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ