ΤΥΡΝΑΒΙΤΗΣ Ο 29ΧΡΟΝΟΣ ΒΙΑΣΤΗΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΗ ΔΑΦΝΗ

Από τον Τύρναβο είναι ο 29χρονος που συνελήφθη από τους αστυνομικούς της ασφάλειας Αθηνών για το βιασμό δύο ανήλικων κοριτσιών στη Δάφνη, στα οποία σύμφωνα με το κατηγορητήριο αρχικά έδινε σκληρά ναρκωτικά και στη συνέχεια τα βίαζε.

Πρόκειται για τον Κ.Π., ο οποίος μέχρι πριν από λίγα χρόνια ζούσε στον Τύρναβο και εργαζόταν σε κατάστημα, και του οποίου τα στοιχεία δόθηκαν στη δημοσιότητα με εντολή του Εισαγγελέα.

Σε σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρονται τα εξής:

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 29χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη στις 3-2-2018 στη Δάφνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τ.Α. Π. Φαλήρου, κατηγορούμενου για βιασμό ανηλίκων κατ εξακολούθηση και παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Σε βάρος του, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις αξιόποινες πράξεις του βιασμού κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, της ιδιαίτερα διακεκριμένης περίπτωσης ναρκωτικών από ενήλικο, που μεταχειρίζεται με οποιονδήποτε τρόπο ανήλικο πρόσωπο κατά την τέλεση της πράξης και της προσέλκυσης παιδιών για γενετήσιους λόγους.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον Π. Κ.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8695537 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι 6-8-2018, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική του δράση και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό ομοειδών εγκλημάτων που πιθανότατα τέλεσε σε βάρος άλλων θυμάτων.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com