ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ

Την ήττα γνώρισε η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ, την Κυριακή το μεσημέρι στην Δράμα, από τις Αμαζόνες Δράμας με σκορ 2-1.

Η ΑΕΛ ξεκίνησε αρκετά χαλαρά τον αγώνα με αποτέλεσμα η ομάδα της Δράμας που αντιθέτως μπήκε πολύ επιθετικά, να απειλήσει αρκετές φορές την εστία της Νάση. Σε μία από αυτές η Χατζηνικολάου βρέθηκε μόνη της μέσα στην περιοχή και πολύ εύκολα έκανε το 1-0 για την ομάδα της Δράμας μόλις στο 5′. Αυτό το γκολ ξύπνησε τις παίκτριες του Νίκου

Γκαλίτσιου οι οποίες στην συνέχεια πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και απείλησαν αρκετές φορές την εστία της Δράμας με τις Λόγου, Σρετένοβτις, Ακριβούλη και Χριστοφορίδη και μάλιστα στο 24′ κατάφεραν να ισοφαρίσουν με την Λόγου μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια και πάσα  της Ακριβούλη.

Όπως ξεκίνησε το πρώτο ημίχρονο έτσι ακριβώς ξεκίνησε και το δεύτερο με την ομάδα της Δράμας να βρίσκει την άμυνα της ΑΕΛ ακόμα μία φορά σε κακή στιγμή και πολύ εύκολα να παίρνει εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ.

Η ΑΕΛ προσπάθησε να αντιδράσει όμως ο αντίπαλος μετά το γκολ οπισθοχώρησε στην άμυνα του με αποτέλεσμα να είναι πλέον πολύ δύσκολο για την ΑΕΛ να δημιουργήσει φάσεις, ενώ ταυτόχρονα είχε να αντιμετωπίσει και τις φαρμακερές αντεπιθέσεις των Αμαζόνων. Τελικά η ΑΕΛ δεν κατάφερε να σημειώσει κάποιο γκολ στις λιγοστές ευκαιρίες που  έκανε στο δεύτερο ημίχρονο, κυρίως από στημένες φάσεις, φεύγοντας έτσι με την πικρή γεύση της ήττας σε έναν αγώνα που σίγουρα άξιζε κάτι παραπάνω.

Για την ΑΕΛ, Νίκος Γκαλίτσιος

Ξεκίνησαν: Νάση, Γαγάρα, Σακελλάρη, Μιχαλόπουλος, Σωτηριάδη, Αρκουλή, Ζντράβκοβιτς, Λόγου, Σρετένοβιτς, Ακριβούλη, Χριστοφορίδη

Αλλαγές: Σπυροπούλου, Ρήγα, Τσούκα, Μπελμέζα

Στον πάγκο βρέθηκαν: Βλασιάδου, Σκοτινιώτη

Η ΑΕΛ ευχαριστεί την ομάδα της Δράμας για την φιλοξενία της όπως και το κέντρο αποκατάστασης ANIMUS που για ακόμα μία φορά στέκεται αρωγός στην προσπάθεια της ομάδας, σε ένα κρίσιμο χρονικό σημείο για το μέλλον της, ώστε να μπορέσει να συνεχίσει να διαφημίζει την πόλη της Λάρισας σε όλη την Ελλάδα.

Αρκετά καλή η διαιτησία της αναμέτρησης με εξαίρεση την πρώτη βοηθό η οποία όμως δεν κρίνεται για τις αποφάσεις της λόγω της απειρίας της  και η ευθύνη φυσικά βαραίνει εξ’ ολοκλήρου αυτούς που την ορίσανε σε ένα τόσο δύσκολο αγώνα. Πάντως σε καμία περίπτωση η διαιτησία δεν διαμόρφωσε αποτέλεσμα και η μόνη απόφαση από την οποία έχει παράπονο η ΑΕΛ είναι η φάση του 91′ όπου η Χριστοφορίδη δέχθηκε καρατιά στο

πρόσωπο και η αντίπαλη παίκτρια δέχθηκε μόνο την κίτρινη κάρτα και όχι την κόκκινη όπως ορίζει ο κανονισμός προς παραδειγματισμό, ώστε στο μέλλον να μην γίνονται τέτοια βίαια και αχρείαστα μαρκαρίσματα.

Αυτή ήταν και η τελευταία αγωνιστική για τον πρώτο γύρο με την ΑΕΛ να βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς. Μία συγκομιδή που κρίνεται ικανοποιητική με δεδομένο και τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα από την αρχή της χρονιάς, με τραυματισμούς, ανυπαρξία εσόδων, αποχωρήσεις παικτριών λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αλλά και το τεράστιο γηπεδικό πρόβλημα.

Στην 1η αγωνιστική του δεύτερου γύρου η ΑΕΛ θα υποδεχθεί το Σάββατο στο στάδιο Αλκαζάρ στις 15:00, τον πρωτοπόρο της βαθμολόγια Ελπίδες Καρδίτσας, σε έναν πολύ δύσκολο αγώνα απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα που στόχο έχει την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η διοίκηση της ομάδας απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο της Λάρισας να βρεθεί το Σάββατο το μεσημέρι στο Αλκαζάρ και να βοηθήσει με την παρουσία του την ομάδα, που τόσο πολύ το έχει ανάγκη.

Στην Εθνική Βλασιάδου και Σκοτινιώτη

Στην αποστολή της Εθικής Κορασίδων U-16 κλήθηκαν να συμμετάσχουν οι αθλήτριες της ΑΕΛ Βλασιάδου Παναγιώτα και Σκοτινιώτη Γεωργία. Οι δύο νεαρές αθλήτριες θα συμμετέχουν στο αναπτυξιακό τουρνουά της UEFA για τις Εθνικές ομάδες που θα διεξαχθεί στο Αγρίνιο, μεταξύ 13 και 17 Φεβρουαρίου. Η εθνική μας ομάδα θα αντιμετωπίσει στον όμιλο τα αντίστοιχα συγκροτήματα της Ρωσίας, της Γαλλίας και της Σλοβακίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ