ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Με αποχώρηση από το πρωτάθλημα απειλεί η Λάρισα 2012

Σε ένα παιχνίδι που χαρακτηρίστηκε από πολλά νεύρα, αποβολές και ένταση που οδήγησε σε ολιγόλεπτη διακοπή ο Τύρναβος άφησε πολύτιμους βαθμούς στην έδρα του παραχωρώντας ισοπαλία στη Λάρισα 2012.

Σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο εξαιτίας της βροχής Τύρναβος και Λάρισα 2012 έμειναν στο 1-1, με τους Τυρναβίτες να βλέπουν τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ με αυτογκόλ του Λιάκου, να ισοφαρίζουν με τον Αυλογιάρη αλλά και να χάνουν τον Πατσιωτό λόγω αποβολής, ενώ κόκκινη κάρτα είδαν και οι φιλοξενούμενοι!

Με τις δύο ομάδες να εκφράζουν σοβαρά παράπονα για τη διαιτησία μιλώντας για περιπτώσεις πέναλτι που δεν δόθηκαν και στις δύο πλευρές, αγωνιστικά οι φιλοξενούμενοι εμφανίστηκαν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, με αποτέλεσμα να προηγηθούν στο ημίχρονο χάρη σε μια άτυχη στιγμή του Λιάκου που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του γράφοντας το 0-1 για τη Λάρισα 2012.

Το σκορ άνοιξε στο 24’, όταν ο Κίτσιος πλάσαρε στο δοκάρι του Τυρνάβου, ωστόσο στην επαναφορά ο Λιάκος βάζοντας την κόντρα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Παναγιωτόπουλου, ενώ η απάντηση του Τυρνάβου ήρθε στο 53’, όταν μετά από όμορφη προσπάθεια ο Αυλογιάρης με τη… βοήθεια και του Κίτσιου διαμόρφωσε το σκορ σε 1-1.

Το παιχνίδι έγινε ροντέο όταν σε αμφισβητούμενη φάση άνθρωποι της Λάρισας 2012 εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα το ματς να διακοπεί προσωρινά, ενώ και οι δύο ομάδες τέλειωσαν τον αγώνα με απώλειες λόγω καρτών, με τους Πατσιωτό και Μολά (80’) να παίρνουν το δρόμο για τα αποδυτήρια βλέποντας την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Καραγιάννη.

Αξίζει να σημειωθεί πως γηπεδούχοι και φιλοξενούμενοι περιγράφουν περιπτώσεις πέναλτι που δεν δόθηκαν, ενώ με αιχμηρή της ανακοίνωση η Λάρισα 2012 κάνει λόγο ακόμη και για αποχώρηση από το πρωτάθλημα!

Τύρναβος (Νίκος Αλεξούλης): Παναγιωτόπουλος, Λιάκος (74′ Καραλής), Καλέσης, Γαλάνης, Αυλογιάρης, Μαυροδήμος, Μπάκος (82′ Τσατσελάρι Λ.), Ντονούδης (46′ Γανός), Τζιόλας, Γκαντρής (46′ Τσούτσας), Πατσιωτός.

Λάρισα 2012 (Γιώργος Λιάπης): Παπαϊωάννου, Μανακούσιος Θ., Κίτσιος Π. (65′ λ.τ. Σελήνης), Φλώρος Β., Πρίφτης, Μολάς, Τσιάκος, Φλώρος Παντ., Κίτσιος Δ. (73′ Φλώρος Αντ.), Μπόντε, Ξέρρας (60′ λ.τ. Μπέης).

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 2012

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λάρισας 2012 αναφέρει τα εξής:

«Μετά από 20 αγωνιστικές ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας τη διοργανώτρια αρχή για το καταπληκτικό πρωτάθλημα που διεξάγεται με τους Καραγιάννηδες και την παρέα τους.

Σήμερα στον αγώνα Τύρναβος – Λάρισα 2012 ο κ. Καραγιάννης μετά και τους καινούριους κανονισμούς, έδωσε στα τρία πέναλτι… ένα κόρνερ. Μετά τα σημερινά γεγονότα το Δ.Σ. της ομάδας αποφάσισε Γ.Σ. στις 14/02/2018 για να αποφασίσει τη πιθανή αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα. Αυτή η ομάδα δε χρωστάει τίποτα σε καμία διοργανώτρια αρχή και σε κανέναν Καραγιάννη. Δεν μπορεί ο κ. Καραγιάννης να παίζει με τον ιδρώτα των αθλητών μας και τα χρήματα της διοίκησής μας. Δεν μπορεί να παίζει κανείς με την προσπάθεια που κάνει η διοίκηση της εταιρίας «Αφοί Φλώρου ΑΕ», αυτήν την δύσκολη οικονομικά εποχή και στα μελλοντικά της σχέδια που είναι το ιδιόκτητο προπονητικό κέντρο 20 στρεμμάτων στη περιοχή «Αγία Μαρίνα» Λάρισας, εκεί όπου η ομάδα θα αποκτήσει το δικό της σπίτι, αλλά εκεί όπου και θα δημιουργηθούν τα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Γιατί είναι γνωστό πως οι Αφοί Φλώρου δεν εκπροσωπούν μόνον μία ομάδα, αλλά μια ολόκληρη συνοικία με μεγάλη προσφορά κατά το παρελθόν με χορηγίες σε ομάδες βόλεϊ, μπάσκετ καθώς και στην αγαπημένη όλων μας, ΑΕΛ. Και έρχεται σήμερα ο κ. Καραγιάννης και η παρέα του να μας κόψει τα όνειρα μας. Μάλλον τα κατάφερε. Αρκετά».

Με προβλήματα λόγω κακοκαιρίας το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ

Τη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει ο Ηρακλής Λάρισας που απέσπασε ισοπαλία εκτός έδρας, ενώ ο μέχρι πρότινος συγκάτοικός του Οικονόμος Τσαριτσάνης δεν αγωνίστηκε λόγω κακών καιρικών συνθηκών.

Στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΛ η Δόξα Αργυροπουλίου πέρασε με νίκη από την έδρα της Δήμητρας Γιάννουλης, ενώ στη μάχη της ουράς ο Φαλανιακός «τσίμπησε» βαθμό στην Αγιά και τα Βούναινα πήραν σημαντική νίκη απέναντι στο Δαμασιακό με 1-0.

Τέλος βαθμούς στην έδρα του άφησε και ο Σμόλικας Φαλάνης που παραχώρησε ισοπαλία στον Κίσσαβο Συκουρίου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική έχουν ως εξής:

Δωτιέας Αγιάς – Φαλανιακός 2-2

Τύρναβος 2005 – Λάρισα 2012 1-1

ΠΟ Ελασσόνας – Δόξα Βλαχογιαννίου 1-0

Αετός Αμυγδαλέας – Ηρακλής Λάρισας 1-1

ΑΕ Βουναίνων – Δαμασιακός 1-0

Αστραπή Ν. Πολιτείας – Οικονόμος Τσαριτσάνης αναβολή

Δήμητρα Γιάννουλης – Δόξα Αργυροπουλίου 1-2

Σμόλικας Φαλάνης – Κίσσαβος Συκουρίου 1-1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. Ηρακλής Λάρισας 44
  2. Οικονόμος Τσαριτσάνης 43*
  3. Σμόλικας Φαλάνης 38
  4. Δόξα Αργυροπουλίου 34
  5. Κίσσαβος Συκουρίου 33
  6. ΠΟ Ελασσόνας 33
  7. Αετός Αμυγδαλέας 31
  8. Λάρισα 2012 28
  9. Δωτιέας Αγιάς 27
  10. Δαμασιακός 25
  11. Δήμητρα Γιάννουλης 23
  12. Βούναινα 22
  13. Τύρναβος 2005 20
  14. Φαλανιακός 20
  15. Δόξα Βλαχογιαννίου 15
  16. Αστραπή Νέας Πολιτείας 5*

* Αστραπή Νέας Πολιτείας και Οικονόμος Τσαριτσάνης έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο

21η αγωνιστική (Σάββατο 17/2, 15.15)

Φαλανιακός – Τύρναβος 2005

Δωτιέας Αγιάς – ΠΟ Ελασσόνας

Λάρισα 2012 – Αετός Αμυγδαλέας

Δόξα Βλαχογιαννίου – ΑΕ Βουναίνων

Ηρακλής Λάρισας – Αστραπή Ν. Πολιτείας

Δαμασιακός – Δήμητρα Γιάννουλης

Οικονόμος Τσαριτσάνης – Σμόλικας Φαλάνης

Κίσσαβος Συκουρίου – Δόξα Αργυροπουλίου

Ε.Π.

 

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ