ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΝΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΩΝ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ!

Μόνο μέλι-γάλα δεν ήταν οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην Ομοσπονδία Μελισσοκόμων Ελλάδας που πραγματοποιήθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στο Επιμελητήριο Λάρισας, καθώς η κόντρα του προέδρου Β. Ντούρα (Σύλλογος Μαγνησίας) με τους υποψήφιους

Α. Γκουσιάρη (Σύλλογος Καρδίτσας) και Α. Ποντίκη (Σύλλογος Ιωαννίνων) φαίνεται πως τίναξαν τελικά στον αέρα τη διαδικασία, για την οποία κατατέθηκε ήδη ένσταση στο Πρωτοδικείο Λάρισας!

Σύμφωνα με πληροφορίες η ένσταση έγινε για τους 11 σταυρούς προτίμησης που είχαν δικαίωμα να βάζουν οι εκλέκτορες για να εκλέξουν το 11μελές Δ.Σ, αλλά και επειδή στην εκλογική διαδικασία δεν παρίστανται δικαστικοί αντιπρόσωποι, με τους ενιστάμενους να αφήνουν σαφέστατες αιχμές πως στάλθηκαν επιπλέον εκλέκτορες προκειμένου να κερδηθούν οι εκλογές!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τους Γκουσιάρη-Ποντίκη στηρίζουν 10 τουλάχιστο μελισσοκομικοί σύλλογοι της χώρας ( Θεσσαλονίκης, Πάτρας, Έβρου, Καβάλας, Πρέβεζας, Αθήνας, Ιωαννίνων, Έδεσσας, Ηγουμενίτσας και Σερρών), οι οποίοι και δήλωσαν αποφασισμένοι να αποχωρήσουν άμεσα από την Ομοσπονδία, προχωρώντας στην ίδρυση νέου φορέα.

Για την ιστορία σε σύνολο 135 εκλεκτόρων, ψήφισαν οι 110 και για το διοικητικό συμβούλιο εκλέχθηκαν οι: Βασίλης Ντούρας, Εμμανουήλ Μαυρουπλάκης, Ηλίας Χαλακατεβάκης, Αχιλλέας Παπαστεργίου, Κων/νος Καλαπούτης, Κων/νος Πανέτας, Κων/νος Θάνος, Κυριάκος Πασχάλης, Γεώργιος Σεντεμέντες, Θωμάς Τρουλίδης, Νικόλαος Παλαιοκώστας, ενώ για την εξελεγκτική επιτροπή εκλέχθηκαν οι: Σπυρίδων Δελλής, Θεοφάνης Μαρούδας και Πέτρος Σαρούδης.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ