ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤO ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ “ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ” ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΕΤΟ

Ανακοίνωση σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στο κλειστό Γυμναστήριο «Πύρρος Δήμας» στον Πυργετό εξέδωσε η «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ», καλώντας τη δημοτική Αρχή να προχωρήσει άμεσα στον καθαρισμό και την συντήρησή του.

Στην ανακοίνωση που υπογράφει ο επικεφαλής της παράταξης Γιώργος  Μανώλης αναφέρονται τα εξής:

«Δεκάδες είναι οι διαμαρτυρίες γονέων και κηδεμόνων του Πυργετού που φτάνουν στη «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ» για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στο κλειστό Γυμναστήριο «Πύρρος Δήμας».

Οργισμένοι οι γονείς και κηδεμόνες παιδιών που κάνουν χρήση για αθλοπαιδιές το κλειστό Γυμναστήριο «Πύρρος Δήμας», καταγγέλλουν τη βρομιά και την εγκατάλειψη που επικρατεί στο εσωτερικό χώρο του κλειστού Γυμναστηρίου και όχι μόνο. Χαρακτηριστικά, μάλιστα κάποιοι από αυτούς αναφέρουν, ότι η κατάσταση αυτή επικρατεί πάρα πολλά χρόνια και παρά τις δικές τους οχλήσεις προς τη δημοτική Αρχή δεν έχει γίνει το παραμικρό.

Και μόνο χάρη στη φιλοτιμία κάποιων γονέων και κηδεμόνων και των καθηγητών που κάνουν χρήση το Γυμναστήριο, εξομαλύνεται κάπως η κατάσταση. Η «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ» κατανοεί τα παράπονα των Πυργετινών και απαιτεί από τη δημοτική Αρχή να προχωρήσει άμεσα στην συντήρηση, την επισκευή των παραθύρων, γιατί όταν βρέχει το γυμναστήριο πλημμυρίζει με νερά  και την καθαριότητα του κλειστού Γυμναστηρίου.

Τα παιδιά και οι γονείς του Πυργετού  δεν είναι μόνο για φωτογραφίες κ. Κολλάτε. Δεν είναι δημότες δεύτερης κατηγορίας. Με μόχθο ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους και απαιτούν από το δήμο τους τις δέουσες υπηρεσίες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ