ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΙΧ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΡΑ ΣΤΗ ΣΩΤΗΡΙΤΣΑ

Το αυτοκίνητο αγνοείται ενώ εξαιτίας της κακοκαιρίας σημειώθηκαν πολύωρες διακοπές ρεύματος στα ορεινά και υπάρχουν πλημμυρισμένα σπίτια στα παράλια

Δύσκολη η νύχτα του Σαββάτου για τα ορεινά αλλά και τα παράλια του νομού που χτυπήθηκαν από την κακοκαιρία, αφού χιόνια και ισχυρές βροχοπτώσεις προκάλεσαν προβλήματα κυρίως στην ορεινή Ελασσόνα και σε κοινότητες του δήμου Αγιάς, ενώ κινδύνευσε και οδηγός ΙΧ που παρασύρθηκε από το νερό στη Σωτηρίτσα.

Σημαντικά προβλήματα καταγράφονται στο Λιβάδι και τη Δολίχη, καθώς εξαιτίας της χιονόπτωσης σημειώθηκε πολύωρη διακοπή ρεύματος, με τη διακοπή της ηλεκτροδότησης από τις 22.00 του Σαββάτου να αποκαθίσταται σταδιακά μέχρι τις 09.00 της Κυριακής, ενώ ιδιαίτερα χαμηλές είναι και οι θερμοκρασίες με τον υδράργυρο να μην ξεπερνά το μηδέν.

Μεγάλα τα προβλήματα και στα παράλια του νομού, αφού τουλάχιστον 10 σπίτια πλημμύρισαν σε Αγιόκαμπο και Παλιουριά, ενώ συνεργεία του δήμου και της Περιφέρειας εργάζονται για την αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσαν κατολισθήσεις στο δρόμο Αγιάς-Αγιοκάμπου, αλλά και για την απομάκρυνση των φερτών υλικών κατά μήκος της παραλιακής ζώνης.

Τέλος εκτός κινδύνου και ταλαιπωρημένος από υποθερμία νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας ο Λαρισαίος οδηγός ΙΧ που χθες βράδυ κινδύνευσε σοβαρά όταν το αυτοκίνητό του παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του ρέματος του ΟΤΕ στη Σωτηρίτσα. Τον οδηγό ανέσυραν κάτοικοι της περιοχής που τον μετέφεραν στο ΚΥ Αγιάς, όπου κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ορμητικά νερά παρέσυραν το αυτοκίνητο το οποίο ακόμη και σήμερα βρίσκεται σε άγνωστο σημείο στη θάλασσα.

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ