ΕΚΟΨΕ ΠΙΤΑ ΤΟ ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ. ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Σε κλίμα ενότητας ενόψει και του συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής, τα μέλη του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών στη Λάρισα έκοψαν την πίτα της οργάνωσης παρουσία στελεχών τόσο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, όσο και του Ποταμιού.

Στην εκδήλωση που έγινε σε κεντρικό καφέ της Λάρισας έδωσαν το παρόν ο βουλευτής της ΔΗΣΥ Κ. Μπαργιώτας, ο πρώην βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Θ. Ψύρρας, στελέχη του Ποταμιού και πολλά από τα μέλη και στελέχη του ΚΙΔΗΣΟ στο νομό.

Χαιρετισμό απηύθυναν οι κ.κ. Μπαργιώτας και Ψύρρας ενώ την κεντρική ομιλία έκανε ο πρώην υπουργός και νυν μέλος τς γραμματείας προγράμματος της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής Φίλιππος Σαχινίδης, ο οποίος τόνισε ότι βασικό μέλημα του νέου φορέα θα πρέπει να είναι η προσπάθεια να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών και να συμπερευτεί με την κοινωνία αναδεικνύοντας την παραδοχή ότι μόνο μέσω της πολιτικής μπορούν να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα της χώρας και του λαού.

Ο κ. Σαχινίδης τόνισε ότι ο νέος φορέας θα πρέπει από την επόμενη κιόλας του συνεδρίου να βγει δυναμικά στην κοινωνία και να ανοίξει διάλογο με τον λαό παρουσιάζοντας θέσεις και προτάσεις οι οποίες θα αναδειχθούν μέσα από το συνέδριο αρχών και θέσεων του Κινήματος Αλλαγής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ