ΚΩΣΤΑ ΚΟΛΛΑΤΟΣ: ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ  ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ

Μέσα σε μια ευχάριστη και ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το βράδυ σε γνωστό καφε στους Γόννους, η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δημοτικής Παράταξης «Συνεργασία για πορεία ανάπτυξης » του Δημάρχου Τεμπών Κώστα Κολλάτου.

Ο Δήμαρχος στον χαιρετισμό του εξέφρασε τις θερμές ευχές του για καλή χρονιά και ευχαρίστησε τους αντιδημάρχους, δημοτικούς συμβούλους καθώς και όλους που βρέθηκαν δίπλα του στις εκλογές στο ψηφοδέλτιο του  και στήριξαν τον συνδυασμό.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Κολλάτος ανέφερε:

Με τη βοήθεια όλων σας έχουμε καταφέρει, υπερνικώντας τις υφιστάμενες δύσκολες συγκυρίες για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, να προσφέρουμε ουσιαστικό έργο στο Δήμο μας, προχωρώντας εκεί που οι άλλοι σταματούν.

Για εμάς προτεραιότητα είναι ο δημότης για έναν δήμο που ονειρευόμαστε μαζί, θα προχωρήσουμε και θα πορευτούμε  και τα επόμενα χρόνια για το καλό του τόπου μας.

Έχουμε κοινούς στόχους και ιδέες,θέλω να μοιραστούμε μαζί την ευθύνη για όσα περιμένουν από μας οι συνδημότες μας τα επόμενα χρόνια.

Ξέρουμε ότι οι συνθήκες είναι δύσκολες, ξέρουμε όμως όλοι ότι περιμένουν πολλά από μας.

Και είναι το όλων μας στοίχημα να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο τρόπο.

Θέλω να ξέρετε ότι η αγάπη μας για τον Δ.Τεμπών , το πάθος μας για αυτόν τον δήμο  είναι πάνω από όλα.

Σας ευχαριστήσω  για την σημερινή μεγάλη  παρουσία σας να ευχηθώ  απο καρδιάς καλή χρονιά με υγεία δύναμη ευημερία δημιουργικότητα και να ευχηθώ το 2018 να ειναι ενα έτος καλύτερο απο τα προηγούμενα και ποιό δημιουργικό .

Την πίτα ευλόγησαν  οι ιερείς χωριού πατέρες Ιωάννης & Παύλος καθως και ο ιερέας της ενορίας Μακρυχωρίου πατέρας Ιωαννης .

Ο τυχερός της βραδιάς που βρήκε το φλουρί ήταν η υποψήφια του συνδυασμού κ. Βάσω Στραβέλα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ