ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ “ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΣΕΞΠΗΡ” ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΩΝ

Τρεις τελευταίες παραστάσεις θα δοθούν στο Θέατρο Τεχνών Λάρισας απο την εταιρεία θεαμάτων “ΠασπARTού – Art And More” για το θεατρόφιλο κοινό της πόλης μας μετά την τεράστια επιτυχία της ξέφρενης κωμωδίας “Ξέρεις Από Σέξπηρ;” ή αλλιώς… “Ο Σέξπηρ περιληπτικά γιατί έχουμε και δουλειές”

σε σκηνοθεσία Άκυ Μητσούλη και θεατρική προσαρμογή της Βιολέτας Διώνη.

Η πολύ μεγάλη προσέλευση του κοινού οδήγησε στην απόφαση να δοθούν τρείς τελευταίες παραστάσεις, ενώ η εταιρεία “ΠασπARTού” δηλώνει ρητά πως θα είναι η τελευταία παράταση που δίνεται.

Έτσι, οι φίλοι του Θεάτρου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την παράσταση την Δευτέρα 12/02, την Τρίτη 13/02 και την Τετάρτη 14/02 στις 9:30 μ.μ στο Θέατρο Τεχνών, Ταγματάρχου Βελησσαρίου και Πηνειού 9.

Αξίζει να σημειωθεί πως μερος των εσόδων της παράστασης της Δευτέρας 12/02 θα δοθούν στους διοργανωτές της συναυλίας για την μικρή Κλεοπάτρα η οποία πραγματοποιείται την ίδια μέρα στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας.

Λόγω της πολύ μεγάλης ζήτησης, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να φροντίσουν έγκαιρα για την κράτησή τους στο τηλέφωνο 6981 746608 καθημερινά απο 09:00-1400 και 17:00-21:00.

Τιμές εισιτηρίων: Κανονικό 8€, Μειωμένο (Φοιτητικό, ανέργων) 5€.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ