ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΜΕ ΓΝΩΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΟ HANGOVER

Ετοιμοι να απογειώσουν το κέφι είναι οι υπεύθυνοι του HANGOVER στην οδό Κ. Λουλέ στο κέντρο του Τυρνάβου. Βραδιές ατέλειωτης διασκέδασης που ξεκινούν από σήμερα με πολλά γνωστά ονόματα. Το πρόγραμμα πράγματι καυτό από σήμερα μέχρι και την Καθαρή Δευτέρα. Πάρτε μια γεύση:

ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ

– Οι 3 LΟ:CO κοντά μας με guest το Φώτη Σιανίδη στις 23:00

ΤΡΙΤΗ

– Χορεύουμε σε ρυθμούς DISCO με τις μπαλαρίνες και ταξιδεύουμε σε άλλες εποχές στις 23:00. Μετά τις 22:00 ένας guest star έρχεται να σας απογειώσει.

ΤΕΤΑΡΤΗ

– Γιορτάζουμε τους ερωτευμένους μαζί με τον αγαπητό μας Μιχάλη Παπαματθαίου και την ορχήστρα του στις 23:00

ΠΕΜΠΤΗ

– Τη βραδιά αφήνουμε στο Χρήστο Μενιδιάτη να μας απογειώσει. Μαζί του ο γνωστός Διογένης στις 23:00

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

– Masgue Party από το Φροντιστήριο Αγγλικών Π.Μίγα – Α.Λουλέ στις 16:00.

– Ο Θάνος Καλίρης έρχεται να μας παρασύρει σε εποχές 80’s- 90’s στις 23:00

ΣΑΒΒΑΤΟ

– Το γνωστό MIX&MATCH του Νίκου Σκούφα και του Γιώργου Στεφανή έρχεται να χορέψει τα φλαμίγκο σε όλους τους ρυθμούς στις 23:00

ΚΥΡΙΑΚΗ

– Λίγο πριν την παρέλαση όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο «café Hangover»…Τα φλαμίνγκο ετοιμάζονται να ‘πετάξουν’ στο μεγάλο Τυρναβίτικο καρναβάλι… επιστρέφουν για να τα σπάσουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τον αγαπητό μας dj Λαέρτη!!!

ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

– Εκεί στον  Όλυμπο που’χει 2 μέτρα χιόνι σε γ… και μου έλεγες…..τα υπόλοιπα από νωρίς στο μονόδρομο του «cafe Hangover» παρέα μας για ακόμα μια φορά το MIX&MATCH και ο γνωστός Νίκος Σκούφας για να αποχαιρετήσουμε τις απόκριες. Πίνουμε, χορεύουμε και τραγουδάμε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ