ΣΕ ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΡΟΛΟ Η ΑΕΛ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ

Σε παθητικό ρόλο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα η ΑΕΛ γνώρισε την ήττα στην Τούμπα με σκορ 3-0, στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της SL.

Η ΑΕΛ βρέθηκε υπό πίεση από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, ενώ δέχθηκε γκολ με τη συμπλήρωση του 12ου λεπτού, όταν ο Πρίγιοβιτς με κεφαλιά βρήκε τον αφύλαχτο Σάχοβ, ο οποίος με πλασέ προ κενής εστίας μέσα από τη μικρή περιοχή άνοιξε το σκορ.

Η απάντηση των «βυσσινί» ήταν ένα σουτ του Αγκάνοβιτς στο 17’ που μπλόκαρε ο Πασχαλάκης, ενώ στο 40’ ο Βαρέλα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Πέλκα έπιασε την καρφωτή κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Μπόζοβιτς για το 2-0!

Το σκηνικό δεν άλλαξε ούτε με την αρχή της επανάληψης, με τον ΠΑΟΚ να πιέζει φτάνοντας σε ένα ακόμη γκολ στο 48’, όταν ο Πέλκας με εξαιρετική πάσα έβγαλε τον Πρίγιοβιτς απέναντι στον κίπερ της ΑΕΛ, τον οποίο και “εκτέλεσε” με πλασέ, γράφοντας το 3-0.

Η ΑΕΛ επιχείρησε να απειλήσει, ωστόσο το καλό σουτ του Αγκάνοβιτς στο 50’ πέρασε άουτ, ενώ στο 66’σουτ του Βιεϊρίνια στην κίνηση, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μπόζοβιτς.

Με την Τούμπα να «βράζει» και τις αποδοκιμασίες εναντίον του μεγαλομετόχου της ΑΕΛ Α. Κούγια αλλά και κατά του ΟΣΦΠ να μη λείπουν από το… ρεπερτόριο της εξέδρας στο 76’ ο Μπίσεσβαρ έδωσε στον Πρίγιοβιτς, αυτός του ξαναπέρασε τη μπάλα με το εξωτερικό φάλτσο, ο Ολλανδός “εκτέλεσε” με τη μία μέσα από την περιοχή αλλά έστειλε τη μπάλα πάνω από το δοκάρι και 1’ λεπτό αργότερα σουτ του Μακ πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι της ΑΕΛ.

Στο 86’ η ΑΕΛ απείλησε με το Μλαντένοβιτς, το σουτ όμως δεν βρήκε στόχο, ενώ η τελευταία φάση ανήκε στους γηπεδούχους, αφού στο 93’ ο Μάτος σημάδεψε το δοκάρι της ΑΕΛ, με τη φάση να θεωρείται ως μη γενόμενη καθώς νωρίτερα δόθηκε οφσάιντ.

Μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι ο τεχνικός της ΑΕΛ Ηλίας Φυντάνης στάθηκε ιδιαίτερα στο δύσκολο πρόγραμμα και την κόπωση της ομάδας.

Αναλυτικά ο κ. Φυντάνης τόνισε τα εξής: «Έχουμε βγάλει δύσκολο πρόγραμμα. Έχουμε παίξει με όλες τις επτά πρώτες ομάδες. Όλοι ξέρουμε τη δυναμική του ΠΑΟΚ. Είχαμε κόπωση, ενώ η ποιότητα του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να συγκριθεί με τη δική μας».

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Βιεϊρίνια (72’ Αζεβέντο), Μαουρίσιο, Σάχοβ, Πέλκας (78’ Κάνιας), Μπίσεσβαρ, Τζάλμα (61’ Μακ), Πρίγιοβιτς.

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Γιοβάνοβιτς (46’ Μλαντένοβιτς), Ζίζιτς, Γκόικοβιτς, Γουάλας, Φατιόν, Λαγός, Μασούρας, Αγκάνοβιτς (82’ Χούμπτσεφ), Μιλοσάβλεβιτς, Ναζλίδης (65’ Περόνε).

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: F/B PAOK FC

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ