4Χ4 Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Την τέταρτη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα της FL πανηγύρισε το απόγευμα της Δευτέρας ο Απόλλωνας Λάρισας που στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής επικράτησε με 2-0 του Κισσαμικού.

Τα τέρματα που έκριναν την αναμέτρηση σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο, αφού μόλις στο 11’ ο Ανδρέου εκμεταλλεύτηκε εσφαλμένη αντίδραση του τερματοφύλακα του Κισσαμικού και με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το 1-0 για την ομάδα του, ενώ στο 33’ την… προειδοποιητική βολή του Μαυριά απομάκρυνε με υπερένταση ο Λαζαρίδης!

Δεν συνέβη το ίδιο όμως και στο 40’, όταν ο Μαυριάς έπιασε σουτ-κεραυνό για να στείλει τη μπάλα στο παραθυράκι της εστίας γράφοντας το 2-0 για τον Απόλλωνα.

Ο Απόλλωνας διαχειρίστηκε με άνεση το προβάδισμά του, το οποίο θα μπορούσε να διευρυνθεί αφού Μαυριάς, Τσιλούλης και Σουλίδης δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Απόλλωνας σημείωσε δύο ακόμη τέρματα με τους Καρακατσάνη (64’) και Χατζή (87’) που ακυρώθηκαν ως οφσάιντ!

Απόλλων Λάρισας (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Κουρτεσιώτης (90’+1′ Δημολιός), Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Β., Αγρόδημος, Χατζής, Μαυριάς, Τσιλούλης, Κανούλας, Καρακατσάνης (68′ Σουλίδης), Κακάμης (74′ λ.τ. Ιβανίδης).

ΑΟΧ Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Ζιούλης, Φουάσης, Παντελάκης, Σάλιακας, Σελινιωτάκης, Γκίνι (77′ Τασιούλης), Αποστολίδης, Ξύδας, Χαλκιαδάκης, Λέο (61′ Νικολτσής).

Ε.Π.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ