ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΜΗΝΥΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Ο ΑΛ. ΚΟΥΓΙΑΣ

Πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ των δύο ΠΑΕ – Και καμπάνα για την ΑΕΛ

Γαϊτανάκι δηλώσεων προκάλεσε η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αφού τα πυρά εναντίον της διαιτησίας που εξαπολύθηκαν για το πρώτο τέρμα του Δικέφαλου του Βορρά έφεραν αντιδράσεις από την πλευρά του ΠΑΟΚ.

Το… σήριαλ δεν έμεινε εκεί, αφού η αντίδραση του ΠΑΟΚ στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ προκάλεσε την προσωπική δήλωση του μεγαλομετόχου των «βυσσινί» Α. Κούγια, ο οποίος μιλά για μηνύσεις και αγωγές εναντίον του Ιβάν Σαββίδη, του Γ. Σαββίδη και των μελών της διοίκησης του ΠΑΟΚ που θα κατατεθούν σήμερα Τετάρτη από συνεργάτες του, ενώ ανάμεσα σε όλα προέκυψε και «καμπάνα» για την ΠΑΕ ΑΕΛ, αφού το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο αποφάσισε την επιβολή προστίμου ύψους 12.500 χιλιάδων ευρώ στην ΑΕΛ εξαιτίας της συμπεριφοράς των οπαδών των «βυσσινί» στο ματς απέναντι στην ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Superleague.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ αναφέρει τα εξής:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ βρίσκεται στη δύσκολη θέση για ακόμη ένα ματς να αναδείξει σοβαρά λάθη διαιτητών και βοηθών διαιτητών. Στο πρώτο γκολ, που ξεκλείδωσε και το ματς, ο Σακχόφ είναι οφσάιντ και δεν χρειάζεται να είσαι στην ίδια ευθεία με τον βοηθό διαιτητή Πετρόπουλο για να το δεις. Εμείς το είδαμε από 50 μέτρα μακριά. Ο κ. Διαμαντόπουλος και ο κ. Πετρόπουλος δεν το είδαν.
Σε ένα ματς όπου η εικόνα της ομάδος μας, λόγω της υπερπροσπάθειας των παικτών μας στον αγώνα της Τετάρτης για την πρόκριση στους 4 του Κυπέλλου, ήταν πολύ κακή.
Σε ένα ματς που ο ξεκούραστος ΠΑΟΚ (Μάτος, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Μαουρίτσιο, Πρίγιοβιτς, Πέλκας, Μπίσεσβαρ είτε δεν έπαιξαν καθόλου είτε έπαιξαν ελάχιστα με τον Ατρόμητο στο Κύπελλο) ήταν ανώτερος σε όλους τους τομείς, δεν χρειαζόταν ο κ. Διαμαντόπουλος και οι συνεργάτες του να έχουν αυτή τη διαιτητική συμπεριφορά εις βάρος μας.
Ειδικά ο κ. Διαμαντόπουλος μας είχε συνηθίσει σε άλλου επιπέδου διαιτησίες.
Συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι και οι 4 διαιτητές ήταν σε άτυχη ημέρα και δεν τους καταλογίζουμε καμία σκοπιμότητα.

Αναλυτικά η θέση του ΠΑΟΚ:
«Οφσάιντ που είδε από τα 50 μέτρα ο κ. Κούγιας ή ορισμένα ΜΜΕ επιρροής του εργοδότη του μπορούν να δικαιολογηθούν είτε από έλλειψη όρασης, είτε από χρήση παραισθησιογόνων. Ευελπιστούμε πως ο κ. Κούγιας δεν εμπίπτει σε καμία από τις παραπάνω κατηγορίες και απλά ψάχνει λίγη ακόμη δημοσιότητα, που ποτέ δεν του είναι αρκετή. Όμως οι τσαρλατανισμοί εναντίον του ΠΑΟΚ, με μόνο στόχο την πρόκληση των φιλάθλων μας, θα σταματήσουν. Καλύτερος τρόπος από ισοπεδωτικές εμφανίσεις σαν την χθεσινή, δεν υπάρχει».

ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Α. ΚΟΥΓΙΑ

Πληροφορήθηκα την ψευδή και συκοφαντική ανακοίνωση του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δηλαδή του Ιβάν Σαββίδη ως Προέδρου, του Γιώργου Σαββίδη ως Αντιπροέδρου, αλλά και όλων των μελών του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Στους ανθρώπους αυτούς, που ακόμη δεν έχουν μάθει ελληνικά και που σίγουρα δεν γνωρίζουν τη διαδρομή μου, θέλω να τους ενημερώσω, ότι ουδέποτε στη ζωή μου, εκτός από ένα χρονικό διάστημα 2 ετών που από 16 έως 18 ετών, μαθητής του Λυκείου, για να επιβιώσω μοίραζα με ποδήλατο την εφημερίδα “ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ” στην αγορά στην Αθήνα και είχα αφεντικό τον αείμνηστο Τζώρτζη Αθανασιάδη (Βραδυνή & Ναυτεμπορική), εδώ και 40 και πλέον χρόνια, από τότε που ορκίστηκα δικηγόρος, είμαι μόνο αφεντικό του εαυτού μου.

Εγώ διαλέγω τους ανθρώπους που με εμπιστεύονται για να βρουν το δίκιο τους, εγώ διαλέγω την αμοιβή μου κι εγώ επιλέγω ποιους από αυτούς θα έχω και φίλους μου.

Έχω διατελέσει και διατελώ δικηγόρος όλων σχεδόν των μεγάλων επιχειρηματιών της Ελλάδος, σπουδαίων πολιτικών, επωνύμων και ανωνύμων ανθρώπων, φτωχών και πλουσίων ανθρώπων.

ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΜΟΥ.

Όσον αφορά την ψευδή, συκοφαντική και υποτιμητική για εμέ ανακοίνωση του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ περί αφεντικού, με υπονοούμενο τον μεγαλοεφοπλιστή και ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, έχω να δηλώσω ότι τουλάχιστον μέχρι σήμερα, έστω και σε μία υπόθεση, δεν υπήρξα ποτέ δικηγόρος του.

Δεν αποκλείω, εφόσον με εμπιστευτεί, να είμαι δικηγόρος του στο μέλλον, όπως δεν αποκλείεται να είμαι δικηγόρος κάποιου άλλου μεγάλου επιχειρηματία και πολιτικού.

Σήμερα είμαι δικηγόρος του εκδότου του ομίλου ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ (εφημερίδες, περιοδικά, ραδιόφωνα) κ. Γιάννη Κουρτάκη, ο οποίος εκτός της στενής του φιλίας με τον Βαγγέλη Μαρινάκη ουδεμία επιχειρηματική σχέση με αυτόν έχει.

Η ανοχή μου έφτασε στα όρια της και αύριο συνεργάτες του γραφείου μου θα καταθέσουν μήνυση και αγωγή στην Αθήνα εις βάρος του Ιβάν Σαββίδη, του Γιώργου Σαββίδη και των υπολοίπων μελών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφημήσεως και την προσβολής της προσωπικότητος μου.

Υ. Γ. Σε μια κόντρα που κουράζει, μετά και την εμφάνιση της Τούμπας όπου η ΑΕΛ περιορίστηκε κατά γενική ομολογία σε παθητικό ρόλο με μόλις τρεις τελικές σε ολόκληρο το παιχνίδι, η σελίδα επιλέγει απλά να δημοσιεύσει τη φωτογραφία με το επίμαχο τέρμα.

Τα σχόλια δικά σας.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ