Μ. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ OYTE ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ NOVARTIS

Το σκάνδαλο της Novartis αλλά και η τουρκική προκλητικότητα βρέθηκαν στο επίκεντρο των δηλώσεων του τέως υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοΐδη που βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στη Λάρισα επικεφαλής κλιμακίου του Κινήματος Αλλαγής, πραγματοποιώντας σειρά επαφών ενόψει του συνεδρίου του κόμματος. 

“Ή θα δώσουν στοιχεία ή μιλάμε καθαρά για χειραγώγηση της Δικαιοσύνης! Αφού δεν υπάρχουν ούτε ενδείξεις ούτε αποδείξεις αν μη τι άλλο προκαλεί ερωτηματικά η δημοσιοποίηση της υπόθεσης”, τόνισε ο πρώην υπουργός στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που παραχωρήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λάρισας από το κλιμάκιο, αποτελούμενο από το βουλευτή Κ. Μπαργιώτα, τον πρώην υπουργό Φ. Σαχινίδη και τον πρώην βουλευτή Θ. Ψύρρα.

Μιλώντας για τις εξελίξεις στα εθνικά θέματα ο κ. Χρυσοχοΐδης στάθηκε ιδιαίτερα στην προκλητικότητα της Τουρκίας στο Αιγαίο περιγράφοντας «θράσος του Ερντογάν που επιχειρεί έτσι να πετύχει σταθερότητα στο εσωτερικό της χώρας του», ενώ παράλληλα κατηγόρησε την κυβέρνηση για διχασμό και ανέλυσε την πολιτική του Κινήματος για την ανάπτυξη της χώρος αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλίας.

«Η ανάπτυξη θα έρθει μέσω πολιτικής και φορολογικής σταθερότητας και όχι μέσω νέων δανείων και μνημονίων», τόνισε ο τέως υπουργός, ενώ το κλιμάκιο πραγματοποίησε σειρά επαφών με επιχειρηματικούς φορείς, στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ