ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΓΕΛ ΡΑΠΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Σήμερα, Πέμπτη 15/2/2018, στο κλειστό γυμναστήριο των Τρικάλων, η ομάδα χάντμπολ των κοριτσιών του Λυκείου Ράπτου πέτυχε κάτι που θα το διηγείται για πάντα.

Σε δύο διαδοχικούς αγώνες, με ελάχιστη διαφορά μεταξύ τους για ξεκούραση, επικράτησε της ομάδας του 2ου Γενικού Λυκείου Τρικάλων με 14-8 και του 4ου Γενικού Λυκείου Καρδίτσας με 13-6 κατακτώντας επάξια τον τίτλο της Πρωταθλήτριας ομάδα της Θεσσαλίας.
Είναι αδύνατον να περιγράψουμε με λέξεις το πάθος και το ψυχικό σθένος των νικητριών που ενισχύονταν από λεπτό σε λεπτό.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι μετά τον πρώτο αγώνα που έληξε 14-8, παρότι κουρασμένα, στο δεύτερο αγώνα οι αθλήτριες της νικήτριας ομάδας αγωνίσθηκαν ακόμη καλύτερα από τον πρώτο. Έτσι, η ομάδα του Λυκείου Μ. Ράπτου βρέθηκε να προηγείται… 11-1 μετά από 33′ παιχνιδιού. Το τελικό σφύριγμα των διαιτητών βρήκε το σκορ στο 13-6.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια της ομάδας του Λυκείου Μ. Ράπτου Αντιγόνη Ανδρεάδη, Εβερίνα Γκανάτσιου, Μαρίλια Νταφοπούλου, Έλενα Πιτσίλκα, Ζαγγογιάννη Χαρίκλεια, Ντακούλα Ζωή, Χασιώτη Γεωργία, Τριανταφύλλου Αγλαΐα, Αθανασίου Αντωνία, Βουλγαράκη Αλεξάνδρα και Κατσογιάννη Γλυκερία, καθώς και στον προπονητή και εμψυχωτή τους κ. Θανάση Νικολακούλη!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ