ΜΕ ΤΟ MANDELAS TOURS ΣΕ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ – ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

Οκταήμερη εκδρομή σε Νέα Υόρκη, Ουάσινγκτον, Φιλαδέλφεια διοργανώνει το γραφείο τουρισμού Mandelas Tours το διάστημα 14 – 22 Απριλίου 2018. Η εκδρομή περιλαμβάνει ξενάγηση στο Βόρειο & Νότιο Μανχάταν – Κρουαζιέρα -Βόλτα στη γέφυρα του Μπρούκλιν – Επίσκεψη Μουσείο Μετροπόλιταν με Ξενάγηση & Μουσείο Φυσικής Ιστορίας

Με αφορμή την εκδρομή σε ανακοίνωση του γραφείου αναφέρονται τα εξής:

“Η Νέα Υόρκη είναι ένα σπουδαίο κέντρο ενημέρωσης, πολιτισμού, φαγητού, τέχνης, έρευνας. Μουσεία παγκόσμιας κλάσης, διάσημες γκαλερί τέχνης, η αφρόκρεμα του θεάτρου και του σινεμά, της οικονομίας και του εμπορίου και κέντρο των διεθνών χρηματαγορών, όχι μόνο για τις ΗΠΑ, αλλά και για όλον τον πλανήτη. Είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο σημαντικές και ισχυρές πόλεις του κόσμου.

Όλοι θα συμφωνήσουν πως το ταξίδι στη Νέα Υόρκη είναι εμπειρία! Ότι κι αν έχεις ακούσει όμως, η Νέα Υόρκη είναι μία πόλη που αφήνει στον καθένα και κάτι διαφορετικό. Οποίος έχει επισκεφθεί, έστω και για μια φορά, την “πόλη-σύμβολο” του αμερικανικού ονείρου, μπορεί με σιγουριά να ισχυριστεί ότι δεν υπάρχει άλλο μέρος στον κόσμο που να συγκρίνεται μαζί της. Οριακά αντιθετική και αντιφατική, η Νέα Υόρκη της υπερβολής, της καινοτομίας και των πειρασμών είναι μια πόλη-χωνευτήρι φυλών που δεν κοιμάται ποτέ και αποτελεί – σύμφωνα με τους κατοίκους της – στάση και τρόπο ζωής. Ιλιγγιώδεις ρυθμοί καθημερινότητας, πανσπερμία εθνοτήτων και κοινωνικών ομάδων, άπειρες προτάσεις διασκέδασης και ψυχαγωγίας, αμέτρητα μουσεία, ποικίλες αγορές και ένας απίστευτος δημιουργικός οργασμός σ’ όλα τα επίπεδα της πολιτιστικής και επαγγελματικής ζωής, συνθέτουν την ταυτότητα μιας άκρως δυναμικής πόλης, η οποία δεν αφήνει κανέναν να πλήξει.

Αξίζει λοιπόν να την επισκεφθείς για να αποκτήσεις τη δική σου εικόνα από την πόλη και να δημιουργήσεις τις δικές σου αναμνήσεις, που θα σε ακολουθούν μια ζωή!

Συνδυάστε εξορμήσεις στα μουσεία με απολαυστικές βόλτες, δοκιμάστε μπέργκερ & υπέροχα cupcakes, δείτε μιούζικαλ & τζαζ βραδιές,

8  ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΜΕ: ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ -ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ – ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ”.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο γραφείο Κιλελέρ 15 Τύρναβος ή στα τηλέφωνα 24920 – 26120, 24920 26111 και 6936 645119.

Για να δείτε στοιχεία του προγράμματος της εκδρομής πατήστε ΕΔΩ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ