ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΣΟΥ!

Δεν χρειάζεται να ξοδεύουμε μια μικρή περιουσία για την περιποίησή μας. Υπάρχουν εκατοντάδες προϊόντα της φύσης που κάνουν εξαιρετική δουλειά. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι οι περισσότερες καλλυντικές κρέμες διαθέτουν στα βασικά συστατικά τους αυτά τα προϊόντα.

Και κάποια από αυτά τα έχουμε όλοι στο ψυγείο μας. Δείτε πως μπορείτε να τα αξιοποιήσετε.

Αγγούρι

Πρόκειται για ένα “πολυεργαλείο” ομορφιάς καθώς έχει εξαιρετικά αποτελέσματα σε όλους τους τύπους δέρματος. Ενυδατώνει, λευκαίνει, αναζωογονεί και μαλακώνει το δέρμα. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να φύγουν οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια σας.

Γιαούρτι

Αν έχετε ακμή, το γιαούρτι είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να την καταπολεμήσετε. Έχει αντιφλεγμονώδη δράση και αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα βακτήρια της ακμής. Μπορείτε να φτιάξετε μια μάσκα για ενυδάτωση με βάση το γιαούρτι ώστε και να δώσετε στο δέρμα σας την απαραίτητη ενυδάτωση αλλά και να καταπολεμήσετε τα ανεπιθύμητα σπυράκια.

Γάλα

Όπως ακριβώς και το γιαούρτι, το γάλα δίνει στο δέρμα την απαραίτητη ενυδάτωση. Επιπλέον, έχει εξαιρετικές αντιγηραντικές ιδιότητες και μπορεί να γίνει ένα ιδανικό προϊόν για ντεμακιγιάζ. Αν θέλετε να ενυδατώσετε όλο το σώμα, μπορείτε απλά να κάνετε ένα αφρόλουτρο χρησιμοποιώντας μερικές κούπες γάλα.

Πορτοκάλι

Η υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C κάνει το φρούτο αυτό έξτρα τονωτικό και αναζωογονητικό για την επιδερμίδα. Μπορείτε να προσθέσετε ξύσματα πορτοκαλιού στις κρέμες και τις μάσκες που φτιάχνετε και θα δείτε τα εξαιρετικά αποτελέσματα που θα έχει στην επιδερμίδα σας.

Ντομάτα

Η καλύτερη επιλογή για λιπαρές επιδερμίδες. Περιέχει όξινα στοιχεία καθώς και πολλά αντιοξειδωτικά που συμβάλλουν στην καταπολέμηση ήπιων δερματολογικών παθήσεων. Τονώνει και δίνει λάμψη στη λιπαρή επιδερμίδα ενώ ταυτόχρονα καταπολεμά την ακμή και τις κοκκινίλες.

govastileto.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ