ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ΒΗΞ Vol 119

“Κάθισε” που λες ακροατή μου μεταμφιεσμένε και ο κουρνιαχτός των συλλαλητηρίων, σηκώθηκε με τη σειρά του εκείνος ο άλλος της Novartis και πάνω εκεί που αναρωτιόμασταν για τα χαΐρια του Μίκη, υπό τα χειροκροτήματα του Ηλία της Χ.Α και τα περί «αντιστασιακών» του Notis,

σούρνεται από κοντά και ένας προβληματισμός για το τι θα ντυθούμε για το πάρτι-μασκέ της ξαδέρφης, που να ταιριάζει ρε φίλε θεματικά και με τη χάι έξοδο που θα ακολουθήσει μη μας πούνε και χουριάτες.

Ο μακροπερίοδος λόγος της πρώτης παραγράφου που μας βάζει στο κλίμα της εκπομπής και των ημερών βεβαίως-βεβαίως δίνει ευθαρσώς τη θέση του σε σύντομες, κοφτές ατάκες που θα λατρέψετε και απορίες από τη ζωή βγαλμένες.

Προϊδεάζοντας πάντα τον ακροατή για τα όσα επίκαιρα και απερίγραπτα συμβαίνουν στο χωριό μας πήρα και μπλοκάρισα η εκπομπούχα με το σκάνδαλο, την ώρα που τα κοντινά μας παράλια ζήλευαν τη δόξα της Μάνδρας διότι άκουσον-άκουσον πήρε και έβρεξε χειμωνιάτικα (!) και στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού νέο αιματοκύλισμα από πιτσιρικά σε σχολειό έφερνε άρον-άρον και τη ρηξικέλευθη πρόταση-λύση περί οπλοφορίας των δασκάλων!

Σε έναν απίστευτο συνδυασμό γεγονότων και μπρος στο ράφι των σαρακοστιανών τέθηκαν αμείλικτα τα ερωτήματα. Ο Μακεδονικός χαλβάς ας πούμε αποτελεί μείζον ζήτημα διαπραγμάτευσης και εν πάση περιπτώσει μήπως προκαλέσω ακούγοντας Κώστα Μακεδόνα ή να στραφώ σε εναλλακτικές λύσεις τύπου ελιά θρούμπα που είναι εκτός διεκδικητικού πλαισίου και Γωγούς Τσαμπά που παραμένει εκτός συναγωνισμού;

Με το σκάνδαλο πάλι, που σαφώς αμφισβητείται από λυτούς και δεμένους (στο άρμα των πρώτων,) έχασα τελείως τη μπάλα. Πονοκέφαλος σου λέει και να μην ξέρεις και από πάνω ποιο παυσίπονο να παραγγείλεις για να μην σου προκύψει υπερτιμολόγηση στη γιατρειά.

Αυτά δε τα περί προστατευόμενων μαρτύρων πολύ με μπέρδεψαν επίσης, που τι θα πει «κουκουλοφόρος» γιατρέ μου όταν π.χ υιοθετείς για ψύλλου πήδημα άποψη «πλάτης» που εμφανίστηκε στους «έγκυρους» των καναλιών αρκεί να «βάζει πλάτη» στην άποψη που θερμά υποστηρίζεις;

Της τρελής τα μαλλιά με τούτα και με κείνα ακροατή μου σαρακοστιανέ, τη λύση πάλι αναζητώ στην τέχνη, ταξίδι σίγουρο με μπουνάτσες και μποφόρια.

Από την ολοκαίνουργια δουλειά του δικού μας Θ. Παπακωνσταντίνου ΜΕ ΣΤΟΜΑ ΠΟΥ ΓΕΛΑ, με τη φωνή του Σ. Μάλαμα και τη συμμετοχή του αγαπημένου Γ. Λίταινα ακούμε ΕΙΧΑ ΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΗΣ ΕΔΕΜ.

Καλοτάξιδο και καλή μας ακρόαση…

Χικ FM

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ