ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Το Επιμελητήριο Λάρισας προτίθεται να συμμετάσχει στην 6η Διεθνή Αγροτική Έκθεση του Κατάρ (AGRITEQ – Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων), από τις 20 έως τις 22 Μαρτίου 2018 και δίνει τη δυνατότητα στις τοπικές επιχειρήσεις μέλη του να προβάλλουν σε δικό τους περίπτερο τα αγροτικά προϊόντα τους εντελώς δωρεάν.

Για πέντε συνεχόμενα χρόνια, η Διεθνής Έκθεση Αγροτουρισμού του Κατάρ (AGRITEQ) βρίσκεται στην πρώτη γραμμή στην παροχή μιας πλήρους πλατφόρμας για τους τοπικούς και διεθνείς φορείς της γεωργίας για την ανταλλαγή εμπειρογνωμοσύνης, την ανεύρεση τάσεων και εξελίξεων και την ανάληψη επιχειρηματικών ευκαιριών σε αυτόν τον ζωτικό τομέα.

Το 2018, η AgriteQ επιστρέφει για την έκτη έκδοσή της από τις 20 έως τις 22 Μαρτίου στο εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο της Ντόχα (DECC) για να αναδείξει την καινοτομία στις γεωργικές τεχνικές και να καθορίσει τον οδικό χάρτη για την επίτευξη της επισιτιστικής ασφάλειας και της αειφόρου ανάπτυξης.

Η εκδήλωση παρέχει μια ιδανική ευκαιρία για τους ειδικούς της βιομηχανίας να εξερευνήσουν ένα ευρύ φάσμα γεωργικών τεχνολογιών, εξοπλισμού και συναφών προϊόντων, να συναντήσουν βασικούς υπεύθυνους λήψης αποφάσεων, να αποκτήσουν πολύτιμες γνώσεις και να ανακαλύψουν τις βέλτιστες πρακτικές.

 

Για αρχική εκδήλωση ενδιαφέροντος επικοινωνήστε άμεσα με τα γραφεία του Επιμελητηρίου, την Τρίτη 20/02/2018. Αρμόδια κα Τσολάκη, τηλ 2410 536900.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ