3ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ OPEN NIGHTS ΣΤΟ ΓΕΝΙ ΤΖΑΜΙ

Το Φεστιβάλ  Open Nights είναι ένα διακαλλιτεχνικό φεστιβάλ που διοργανώνεται από την ομάδα χοροθεάτρου OFF ART και την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων.

Φέτος, σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας, θα πραγματοποιηθεί στο Μουσουλμανικό τέμενος Γενί τζαμί (πρώην Αρχαιολογικό Μουσείο),  στο κέντρο της πόλης (31ης Αυγούστου 2) από τις 8 έως τις 18 Μαρτίου και θα έχει ως θέμα τη «Σκιά».

Για τρίτη συνεχή χρονιά το Φεστιβάλ Open Nights θα έχει ως βάση μια ομαδική εικαστική έκθεση, ενώ κατά τη διάρκειά του θα παρουσιαστούν παραστάσεις μουσικής, θεάτρου και χορού και θα γίνουν εργαστήρια, διαλέξεις και δράσεις για νέους,  βασισμένα όλα στο κοινό θέμα.

Το φεστιβάλ εστιάζει σε καλλιτέχνες της ευρύτερης περιοχής της Λάρισας και της Θεσσαλίας, σε συνδυασμό με επιλεγμένες παραγωγές, από την υπόλοιπη Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η έννοια της Σκιάς προσεγγίζεται από διαφορετικές πλευρές και για μια ακόμη χρονιά, το Φεστιβάλ θα συνεχίσει τον ανοικτό διάλογο των Τεχνών με την κοινωνία της Λάρισας, με στόχο  να συμβάλει δυναμικά στην πνευματική της καλλιέργεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ