ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΝΕ ΤΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Συνέντευξη τύπου με αφορμή τις εκδηλώσεις για τα 50χρονα της ΚΝΕ παραχωρήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στη Λάρισα, με τα στελέχη της νεολαίας να αναφέρονται στο πλούσιο πρόγραμμα αλλά και το μήνυμα των δράσεων.

«Ο Κομμουνισμός είναι η νιότη του κόσμου και η ΚΝΕ η Οργάνωσή μας είναι το μήνυμα των πολιτικών-πολιτιστικών εκδηλώσεων για τα 50 χρόνια δράσης της νεολαίας», τόνισαν μιλώντας στους δημοσιογράφους ο Αλέξανδρος Κιτσιούλης, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Θεσσαλίας της ΚΝΕ και τα στελέχη της ΚΝΕ Αμαλία Βασιλάκη και Αναστασία Χατζηβασίλη, παρουσιάζοντας τις εκδηλώσεις.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου, στις 19.00, στο κτίριο Κατσίγρα της Ιατρικής Σχολής (πλατεία Ταχυδρομείου), θα  είναι ο Νίκος Αμπατιέλος, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, ενώ θα ακολουθήσει συναυλία – αφιέρωμα με ανέκδοτα τραγούδια του αντιδικτατορικού αγώνα.

«Σας καλούμε να εμπνευστείτε από τον αγώνα που εδώ και χρόνια δίνει το ΚΚΕ και η ΚΝΕ για την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο, και για την οικοδόμηση του Σοσιαλισμού. Σας καλούμε να συμπαραταχθείτε μαζί μας, στον αγώνα της εργατικής τάξης, της αγροτιάς, των φτωχών επαγγελματιών για τα δικαιώματά τους. Η μοιρολατρία, η ηττοπάθεια αλλά και η ανάθεση σε άλλους της εύρεσης λύσης για τα δικά μας προβλήματα δεν ταιριάζουν στο λαό μας και τη νεολαία του που τόσα χρόνια παλεύουν με μοναδικό συμπαραστάτη και μπροστάρη το ΚΚΕ και την νεολαία του την ΚΝΕ», κατέληξαν οι ομιλητές.

Σημειώνεται πως για την εκδήλωση, που έχει πανθεσσαλικό χαρακτήρα, θα αναχωρήσουν λεωφορεία από Βόλο, Τρίκαλα και Καρδίτσα, ενώ η  προσυγκέντρωση των οργανώσεων θα γίνει στις 6:00 το απόγευμα στην πλατεία Λαού  και θα ακολουθήσει πορεία μέχρι το χώρο της εκδήλωσης.

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ