ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ ΜΠΗΚΕ «ΣΤΟΠ» ΣΤΟ ΣΕΡΙ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

«Στοπ» στο σερί του Απόλλωνα Λάρισας έβαλε η ΑΕ Καραϊσκάκης, που επικράτησε 2-0 των Απολλωνιστών στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της FL.

Οι παίκτες του Ν. Θεοδοσιάδη ηττήθηκαν στην Άρτα από τον πιο ουσιαστικό αντίπαλό τους, ενώ έχασαν και το Σκούπρα που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα λίγο πριν τη συμπλήρωση του 90λεπτου.

Αγωνιστικά οι Αρτινοί μπήκαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση, ωστόσο ο Απόλλωνας έχασε την ευκαιρία να πάρει κεφάλι στο σκορ όταν ο Μέλκας αντέδρασε σωστά σε φάουλ του Κανούλα (14’) και στο 21’ ο Λουκίνας άνοιξε το σκορ για την ομάδα του στέλνοντας με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα του Παϊτέρη.

Στην επανάληψη ο Απόλλωνας επιχείρησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι, με τον Τσιλούλη να πιάνει την κεφαλιά και τη μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ, ενώ στο 69’ νέα προσπάθεια και μακρινό σουτ του Μαυριά απομακρύνθηκε από το Μέλκα.

Η απάντηση της ΑΕ Καραϊσκάκης ήρθε στο 75’ με το σουτ του Μαυρίδη μετά και την παρέμβαση του Παϊτέρη να καταλήγει στο δοκάρι του Απόλλωνα, ενώ το ματς «κλείδωσε» τελικά για τους γηπεδούχους στο 81’, όταν ο Χούσος με δυνατό σουτ έγραψε το 2-0 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

ΑΕ Καραϊσκάκης (Σάκης Παπαβασιλείου): Μέλκας, Παπανίκου, Μπεκατώρος, Καραγιαννίδης, Νικολόπουλος, Χούσος (78′ Ρανγκέλοφ), Μακρής, Ψιάνος (71′ Κόλινς), Δημητριάδης, Κυριάκης (59′ Μακρίδης), Λουκίνας.

Απόλλων Λάρισας (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Β., Ιβανίδης (46′ Σουλίδης), Χατζής, Μαυριάς, Τσιλούλης (72′ Γαρυφαλόπουλος), Κανούλας, Καρακατσάνης.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ