Α. ΚΟΥΓΙΑΣ: ΕΦΕΡΑ ΤΟ ΜΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΛΟΓΩ ΨΙΘΥΡΩΝ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ!

Μπορεί η Λάρισα ακόμη να αναρωτιέται για τους λόγους απομάκρυνσης του Βαγγέλη Μόρα, που εκδιώχθηκε πριν καν αγωνισθεί με τη φανέλα της ΑΕΛ, ωστόσο το πανελλήνιο φαίνεται πως έλυσε τις απορίες του μετά τις δηλώσεις Κούγια στο sportdog.gr.

Σύμφωνα λοιπόν με το γνωστό ποινικολόγο η απομάκρυνση δεν σχετίζεται με την ήττα από τον ΠΑΟ (πως θα μπορούσε άλλωστε), αλλά όπως σας ενημέρωσε η σελίδα με θέματα αποδυτηρίων, ενώ σε μια απίστευτη δήλωση ο Α. Κούγιας τονίζει πως έφερε το διεθνή αμυντικό στην ΑΕΛ όχι για αγωνιστικούς λόγους αλλά «από διάθεση να αποκατασταθεί το όνομά του λόγω ψιθύρων που υπήρχαν στο Αγρίνιο»!!

Αναλυτικά ο Α. Κούγιας δήλωσε τα εξής:

«Η απομάκρυνση του Βαγγέλη Μόρα από την ΑΕΛ δεν αφορά την ήττα από τον Παναθηναϊκό. Σχετίζεται με ορισμένα θέματα που έχουν συμβεί στα αποδυτήρια της ομάδας από όταν ήρθε στη Λάρισα και αφορούν τους Έλληνες παίκτες και τη σχέση τους με τους ξένους. Τα οποία δεν συνέβαιναν πριν έρθει ο Μόρας. Δική μου απόφαση αποτέλεσε η έλευσή του, δική μου απόφαση η αποχώρησή του.

Τον έφερα όχι για αγωνιστικούς λόγους, αλλά για λόγους που είχαν σχέση με όσα συνέβαιναν στο Αγρίνιο εις βάρος του και τη διάθεσή μου να τον αποκαταστήσω λόγω των ψιθύρων που υπήρχαν στο Αγρίνιο. Έκανα λάθος και παραλίγο να το πληρώσω πολύ ακριβά. Χάσαμε την ηρεμία μας στα αποδυτήρια και αυτός ήταν ο λόγος που πήρα αυτή την απόφαση».

Στην ίδια συνέντευξη ο κ. Κούγιας δεν παραλείπει να περιγράψει «αδυναμία διαχείρισης της δημοσιότητας και της αναβάθμισής του ως προπονητή» μιλώντας για την απομάκρυνση του Ηλία Φυντάνη, ενώ παράλληλα έπλεξε το εγκώμιο του Μ. Ουζουνίδη «που έκανε ματ στην προπονητική σκακιέρα και πήρε το παιχνίδι ανεβαίνοντας στην εκτίμησή του».

Να θυμίσουμε πως οι δηλώσεις Κούγια για την ομάδα που διοικεί έγιναν στο μέσο που λίγες ώρες πριν αρθρογραφούσε για τη νίκη του ΠΑΟ στο ARENA περιγράφοντας μια επιτυχία απέναντι σε «ομάδα ξυλοκόπων» ως εξής:

“Συγχωρείστε μου το παραλήρημα, αλλά αν είναι να χαίρεται ο ΠΑΟ που κέρδισε μια ομάδα ξυλοκόπων, ας κάτσει καλύτερα για τσίπουρα παραποταμίως στον Πηνειό και ας μη γυρίσει πίσω. Όσοι έχουν γνωρίσει τα μεγαλεία άλλων εποχών, βλέπουν τα τωρινά και χλομιάζουν δεν πανηγυρίζουν”.

Και η εσωστρέφεια καλά κρατεί…

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ