ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Ευχαριστίες της δημοτικής αρχής σε επισκέπτες, χορηγούς και σε όλους όσοι βοήθησαν

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν και φέτος οι εκδηλώσεις Καρναβάλι – Μπουρανί 2018 στο Δήμο Τυρνάβου, με μεγάλη συμμετοχή καρναβαλιστών και επισκεπτών και το κέφι αμείωτο.

Ο Δήμος Τυρνάβου, η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και το Τοπικό Συμβούλιο Τυρνάβου θέλουν να ευχαριστήσουν τους χιλιάδες καρναβαλιστές και τους υπεύθυνους των πληρωμάτων που συμμετείχαν στην παρέλαση της Κυριακής καθώς και τους χιλιάδες των επισκεπτών που βρέθηκαν στον Τύρναβο το τελευταίο τριήμερο της Αποκριάς. Ευχαριστεί επίσης για τη συνεργασία το ΕΚΑΒ, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας, τη ΔΕΗ και τους Εθελοντές Σαμαρείτες Λάρισας.

Ιδιαίτερη μνεία και ευχαριστίες στους χορηγούς που υποστήριξαν την πιο εμβληματική διοργάνωση του Δήμου μας αλλά και τους επαγγελματίες – καταστηματάρχες, τους οινοποιούς – αποσταγματοποιούς και παραγωγούς της περιοχής, οι οποίοι συμβάλλουν τόσο στην προβολή του Δήμου μας όσο και στην πραγμάτωση των εκδηλώσεων.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δημιουργούς των αρμάτων, τους  τεχνικούς και το σύνολο του προσωπικού των υπηρεσιών για την καθοριστική συνεισφορά τους στη διοργάνωση και στην ομαλή διεξαγωγή αυτού του ιδιαίτερου πολιτιστικού γεγονότος του δήμου μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ