ΑΝΝΑ ΒΑΓΕΝΑ: ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Ένταση δημιουργήθηκε νωρίτερα στη Βουλή μεταξύ πολιτικών στελεχών της ΝΔ και πολιτικών φίλων του Αντώνη Σαμαρά και της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Αννας Βαγενά.

Το επεισόδιο ξεκίνησε στο Εντευκτήριο της Βουλής όταν η κα Βαγενά απευθυνόμενη στους πρώτους που παρακολουθούσαν την ομιλία του πρώην πρωθυπουργού τους είπε «αυτοί δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι έχουν αλλάξει τα πράγματα, ότι δεν είναι αφεντικά του λαού και ποιοι έχουν την εξουσία» με αποτέλεσμα αυτοί να απαντήσουν και να γίνει μια «μίνι» λεκτική σύρραξη. Στο συμβάν ενεπλάκη και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Γάκης ο οποίος φέρεται να χρησιμοποίησε βαριές εκφράσεις εναντίον τους.

Εκείνη την ώρα εισήλθαν στο χώρο άντρες της ασφαλείας του Κοινοβουλίου και τα πνεύματα ηρέμησαν. Όμως η κα Βαγενά έδωσε συνέχεια μπαίνοντας ξανά στο χώρο, φωνάζοντας «για να καταλάβω καλά, εδώ είναι εντευκτηριο για τους βουλευτές και τους ευρωβουλευτές;».

Σήμερα με αφορμή το χθεσινό επεισόδιο σε δήλωσή της η κ. Βαγενά αναφέρει:

“Δυστυχώς κάποιοι συμπεριφέρονται μέσα στη Βουλή, είτε από το βήμα είτε στους άλλους χώρους, σαν να είναι «αφεντικά». Καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι εύκολο να αποδεχτούν ότι μία παγιωμένη κατάσταση πολλών χρόνων έχει αλλάξει. Όλοι οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι του λαού στο Κοινοβούλιο έχουν τα ίδια δικαιώματα και τις ίδιες υποχρεώσεις.”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ