ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΘΙΖΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ

Απογοητευτική για μια ακόμη φορά η εικόνα στα παράλια του νομού, καθώς η χθεσινοβραδινή βροχόπτωση δημιούργησε νέα σημαντικά προβλήματα στην περιοχή.

Πλημμυρισμένα σπίτια, οικόπεδα και αυλές είναι η εικόνα που αντίκρισαν με το πρώτο φως της ημέρας οι κάτοικοι του Αγιοκάμπου και της Σωτηρίτσας, ενώ σε μια τουλάχιστον περίπτωση χρειάστηκε και η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την άντληση υδάτων από πλημμυρισμένο υπόγειο.

Από τα κατεβασμένα ρέματα δημιουργήθηκε πρόβλημα και στη μετακίνηση μικρών παιδιών προς το σχολείο της Μελιβοίας, ενώ κατολισθήσεις σημειώθηκαν στο δρόμο προς Σκήτη αλλά και μέσα στην κοινότητα.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση δύο μεγάλες καθιζήσεις δημιουργούν προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων, αφού σημαντικό κομμάτι του δρόμου προς Μελιβοία «κάθισε» με αποτέλεσμα η κυκλοφορία να διεξάγεται μόνο από το ένα ρεύμα και με μεγάλη δυσκολία, ενώ ανάλογο πρόβλημα εντοπίστηκε και στην παραλιακή ζώνη, στο δρόμο προς Παλιουριά.

Σημειώνεται πως αυξημένη πρέπει να είναι η προσοχή των οδηγών που κινούνται στην περιοχή, καθώς η βροχόπτωση συνεχίζεται με αποτέλεσμα να μην επιχειρούνται προς το παρόν έργα αποκατάστασης στις δύο καθιζήσεις, ενώ έντονος είναι ο προβληματισμός  και η ανησυχία που επικρατεί ανάμεσα στους κατοίκους της περιοχής ενόψει και του νέου κύματος κακοκαιρίας που αναμένεται τις επόμενες μέρες.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ