ΥΠΕΡΟΧΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

Με τον καλύτερο τρόπο σχολιάστηκαν οι ηχητικές στο Τυρναβίτικο καρναβάλι, τόσο από τους επισκέπτες όσο και από τους συμμετέχοντες στις εκδηλώσεις.

Φυσικά αυτό το αποτέλεσμα δεν ήλθε τυχαία, αφού φέρει τη σφραγίδα της εταιρείας Β. Σερετίδης που έχει περάσει επιτυχώς πολλές εξετάσεις στην κάλυψη μεγάλων εκδηλώσεων.

Αναμφισβήτητα αυτές οι επιτυχίες οφείλονται στην υπευθυνότητα και στην εργατικότητα του ανθρώπινου δυναμικού της επιχείρησης και σίγουρα στο σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό που μπορεί να καλύψει χωρίς προβλήματα μεγάλης διάρκειας μεγάλα γεγονότα.

Αλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πέραν της μεγάλης παρέλασης και των εκδηλώσεων του Μπουρανί, η εταιρεία Β. Σερετίδης κάλυψε όλες τις παράλληλες εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο δήμος Τυρνάβου από την Τσικνοπέμπτη μέχρι την Καθαρή Δευτέρα.

Αξίζει πάντως να τονιστεί και η αισθητική αναβάθμιση των εκδηλώσεων με τα σύγχρονα πατάρια που χρησιμοποίησε η επιχείρηση για να στηρίξει τις ηχητικές εγκαταστάσεις που απέχουν κατά πολύ από τις σκαλωσιές προηγούμενων ετών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ