ΑΛΛΑΞΕ  ΧΕΡΙΑ Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ/ΦΑΡΟΣ!

Νέα αποχή από την προπόνηση για τους παίκτες της ομάδας

Παρά την πρόσφατη ανακοίνωση της ομάδας για εξασφάλιση της αδειοδότησης αλλά και την ύπαρξη προφορικής συμφωνίας με τον αντιπρόεδρο του Φάρου Κερατσινίου για την προσθήκη νέων επενδυτών στο σύλλογο, απογοητευμένοι οι παίκτες του Γυμναστικού Λάρισας/Φάρου προχώρησαν το απόγευμα της Τετάρτης σε νέα αποχή

από την προπόνηση, την ώρα που οι εξελίξεις τρέχουν και οι «πράσινοι» αλλάζουν χέρια!

Απόντος του τεχνικού της ομάδας Θ. Σκουρτόπουλου, λόγω των υποχρεώσεών του με την Εθνική, οι παίκτες κατέβηκαν στο κλειστό της Νεάπολης ενημερώνοντας ωστόσο τους βοηθούς του πως δεν πρόκειται να προπονηθούν, διαμαρτυρόμενοι έτσι για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Για το θέμα δεν υπήρξε επίσημη αντίδραση από την πλευρά της διοίκησης, ενόψει μάλιστα και του κρίσιμου αγώνα με την Κύμη για το πρωτάθλημα της Α1, που αποτελεί κομβική αναμέτρηση στη μάχη της παραμονής στην κατηγορία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν έλειψαν και τα «πηγαδάκια» εντός γηπέδου με κεντρικό θέμα συζήτησης επερχόμενες αλλαγές στα διοικητικά του συλλόγου.

Οι πληροφορίες της σελίδας πάντως δείχνουν να επιβεβαιώνονται πλήρως, αφού σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση ο αντιπρόεδρος του Φάρου Β. Τσάπας ανακοίνωσε πως το πλειοψηφικό πακέτο «άλλαξε χέρια», επιβεβαιώνοντας πλήρως τους «ψιθύρους» περί μεταβίβασης.

Αναλυτικά η σχετική δήλωση έχει ως εξής:

Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την ολοκλήρωση και την υπογραφή της συμφωνίας της μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου των μετόχων της ΚΑΕ Φάρος σ’ ένα team ανθρώπων, που θα παρουσιαστεί επίσημα τις επόμενες μέρες. Με βεβαιότητα η είσοδος των συγκεκριμένων ανθρώπων είναι σημαντική εξέλιξη για το ελληνικό μπάσκετ. Για τον Φάρο μας είναι άλλη μια μεγάλη και κομβική στιγμή στη σύγχρονη ιστορία μας.

Θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω τις κ. Ελένη Δασταβρίδη και την αδερφή της Εύη Δασταβρίδη, που σε μια δύσκολη καμπή για τον σύλλογο διαχειρίστηκαν τις κρίσεις με συνέπεια, λογική, και με γνώμονα το συμφέρον του συλλόγου… Προτεραιότητα των νέων μετόχων είναι η άμεση τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων και η αγωνιστική ενίσχυση της ομάδας.

Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στον Ομοσπονδιακό μας προπονητή, το τεχνικό team και τους αθλητές της ομάδας, επειδή κράτησαν με αξιοπρέπεια τα’ όνομα του Φάρου Γυμναστικού σε δύσκολες στιγμές.

Περιμένουμε τον κόσμο της Λάρισας στο γήπεδο, στη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. Τα καλύτερα έρχονται…“.

Ειρήνη Παπουτσή

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com