“ΒΑΣΙΛΕΨΑΝ” ΣΤΟΝ Γ.Σ.ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΝΤΕΡΜΠΥ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Εβδομάδα εκδηλώσεων αλλά και κρίσιμου παιχνιδιού για την ομάδα μπάσκετ του Γ.Σ. Αμπελώνα είναι αυτή που διανύουμε, καθώς τα τμήματα υποδομής και η αντρική ομάδα έκοψαν την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα, ενώ το Σάββατο 24/2, ο Γ.Σ. Αμπελώνα αντιμετωπίζει “στο παιχνίδι της χρονιάς”,

την Καλαμπάκα για την 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΘ.

Την περασμένη Κυριακή, οι μικροί αθλητές του Συλλόγου κατέκλυσαν το Κλειστό Γήπεδο και έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα, με δύο τυχερούς να κερδίζουν πλούσια δώρα από κατάστημα αθλητικών ειδών.

Μετά τους “μικρούς”, σειρά πήραν και οι “μεγάλοι”, με τη Διοίκηση του Συλλόγου να παραθέτει γεύμα στους παίχτες της αντρικής ομάδας, ενόψει και του πολύ κρίσιμου παιχνιδιού το Σάββατο με την Καλαμπάκα.

Η Διοίκηση του Συλλόγου εύχεται σε όλους τους αθλητές όλων των τμημάτων της ομάδας και στις οικογένειές τους: Υγεία, Χαμόγελα και Επιτυχίες ενώ περιμένει από το φίλαθλο κοινό του Αμπελώνα, για άλλη μια φορά να γεμίσει το γήπεδο και να γίνει ο έκτος παίχτης της ομάδας, στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα για να παραμείνει στην κορυφή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ