ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΩΝΕΙ Η “NOVARTIS” ΑΝ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αισιόδοξος παρά ποτέ για την ενότητα του κόμματος και λάβρος κατά της συγκυβέρνησης εμφανίστηκε από τη Λάρισα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος το απόγευμα της Παρασκευής παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα γραφεία της τοπικής ΝΟΔΕ με αφορμή την επίσκεψή του στην περιοχή

και την ομιλία του σε κομματική εκδήλωση της ΔΗΜΤΟ Φαρσάλων.

Στο επίκεντρο των δηλώσεών του βρέθηκε το σκάνδαλο “Novartis”, με τον κ. Γεωργιάδη να περιγράφει «σκευωρία που ένωσε τη βάση της ΝΔ», συνδέοντας μάλιστα το θέμα με την ονομασία των Σκοπίων.

“Το παραμύθι του άσπιλου και αμόλυντου Τσίπρα θα τελειώσει με τα όσα θα αποκαλυφθούν στην Προανακριτική”, τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, περιγράφοντας παράλληλα μια απόπειρα της κυβέρνησης να στρέψει αλλού το ενδιαφέρον με αφορμή και τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία.

«Ο Τσίπρας έχει δώσει υπόσχεση στη Μέρκελ για το όνομα, ωστόσο αν επιχειρηθεί κάτι τέτοιο δεν τους σώζουν ούτε εκατό Novartis από τον ελληνικό λαό», ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτηση του κ. Γεωργιάδη.

Τέλος αναφερόμενος στο ρόλο του ως «Θεσσαλάρχη» για τις προσεχείς εκλογικές αναμετρήσεις ο κ. Γεωργιάδης έκανε λόγο για «ευχάριστο πονοκέφαλο», καθώς οι αιτήσεις που ήδη βρίσκονται στα χέρια του κόμματος είναι πολύ περισσότερες από τις θέσεις που πρέπει να καλυφθούν, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε ότι τον επόμενο μήνα και στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του θα πραγματοποιήσει περιοδεία σε όλη την Θεσσαλία.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ