ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΣΕ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙ ΚΑΙ ΑΓΙΟΚΑΜΠΟ

Παράπονα για την ελλιπή ενημέρωση που κάνει ο δήμος εκφράζουν παραθεριστές και επισκέπτες

Δεν έχει τέλος η ταλαιπωρία για τους κατοίκους των παραλίων του νομού, αφού η συνεχής βροχόπτωση δημιουργεί νέα προβλήματα στην ευρύτερη περιοχή.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία οχήματά της χρειάστηκε να επέμβουν και το Σάββατο σε Αγιόκαμπο και Πολυδένδρι για την άντληση υδάτων από πλημμυρισμένα υπόγεια και αποθήκες.

Όπως έγινε γνωστό η επέμβαση κρίθηκε αναγκαία προκειμένου να αντληθούν τα νερά από πλημμυρισμένο υπόγειο σπιτιού πλησίον του ιερού ναού της Αγίας Άννας στον Αγιόκαμπο, ενώ στη δεύτερη περίπτωση άνδρες της Πυροσβεστικής με τη χρήση αντλίας «τράβηξαν» τα νερά και από πλημμυρισμένη αποθήκη στο Πολυδένδρι.

Και στις δύο περιπτώσεις καταγράφηκαν υλικές ζημιές, ενώ ανήσυχοι δηλώνουν οι κάτοικοι της περιοχής με την κακοκαιρία να βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΠΑΡΑΠΟΝΑ

Δεν περιγράφεται η ενημέρωση που παρέχεται σε κατοίκους αλλά και επισκέπτες των παραλίων, που επιχείρησαν να μάθουν την κατάσταση που επικρατεί ενόψει και του νέου κύματος κακοκαιρίας, αφού με τελευταία ανάρτησή του ο διαχειριστής της σελίδας του Δήμου Αγιάς ενημερώνει τον κόσμο, που δικαίως ανησυχεί, για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις του δήμου!!

«Κουβέντα για την κατάσταση του οδικού δικτύου, για το εάν περνούν και ποια ρέματα, τι θα γίνει με τη μετακίνηση των παιδιών στα σχολεία, ψάχνουμε μόνοι μας με τα τηλέφωνα», μετέφερε στη σελίδα ανήσυχος κάτοικος της περιοχής.

«Δημοσιεύστε την τελευταία ανάρτηση, έτσι για να βλέπουν όλοι εκτός των εκδηλώσεων της αποκριάς και τα… μασκαριλίκια ορισμένων», έκλεισε έξαλλος το τηλέφωνο!

Ο χρήστης Δήμος Αγιάς πρόσθεσε 2 νέες φωτογραφίες.

15 Φεβρουαρίου στις 12:00 μ.μ. •

Πλούσιες θα είναι και φέτος οι αποκριάτικες εκδηλώσεις σε όλο το Δήμο Αγιάς, που γίνονται με την συνεργασία και την υποστήριξη των προέδρων των προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων και των συλλόγων (γυναικών, πολιτιστικών, επαγγελματιών, εμπορικό, κυνηγητικό, δασικών, γονέων και κηδεμόνων) οι οποίοι πρωτοστατούν στον προγραμματισμό και την επιτυχία των εκδηλώσεων.

Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στην Αγιά ξεκινούν από τις 4 μ.μ. με την παρέλαση μικρών και μ…

Ε.Π.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ