ΣΗΚΩΣΑΝ ΤΗ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΣΤΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ Γ.Σ ΝΙΚΗ ΛΑΡΙΣΑΣ! (ΦΩΤΟ)

Δεν έχουν τέλος οι διακρίσεις για τις μικρές αθλήτριες του Γ. Σ Νίκη Λάρισας, αφού μετά την εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησαν στη Βουλγαρία χρυσά μετάλλια ήρθαν και από τη συμμετοχή δύο αθλητριών του συλλόγου σε διεθνές τουρνουά ρυθμικής γυμναστικής που πραγματοποιείται στην Ουγγαρία.

Οι αθλήτριες της Σοφίας Κανάκη Στ. Καρκαντού και Σ. Γιαμούζη σήκωσαν στη Βουδαπέστη την ελληνική σημαία ανεβαίνοντας στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου, η μεν Καρκαντού κατακτώντας την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο στο πρόγραμμα χωρίς όργανο, η δε Γιαμούζη πανηγυρίζοντας την 1η θέση και το χρυσό στο πρόγραμμα με μπάλα!

Αξιόλογες ήταν οι εμφανίσεις των κοριτσιών και στα υπόλοιπα προγράμματα, αφού η Στ. Καρκαντού κατετάγη 2η στο σχοινάκι (ασημένιο μετάλλιο) και 4η στο σύνθετο ατομικό, ενώ η Σ. Γιαμούζη πήρε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο σύνθετο ατομικό, ενώ κατετάγη 5η στο πρόγραμμα χωρίς όργανο.

Θερμά συγχαρητήρια στις αθλήτριες και την προπονήτρια του συλλόγου έδωσε η διοίκηση του Γ.Σ Νίκη, που ευχαριστεί για μια ακόμη φορά και τους γονείς των αθλητριών για την εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλουν το σωματείο, τονίζοντας πως η δουλειά για την προώθηση του αθλήματος θα συνεχισθεί κάνοντας περήφανη τη «Νίκη» αλλά και την πόλη της Λάρισας, την οποία εκπροσώπησε επάξια για μια ακόμη φορά.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ