ΑΠΟ ΤΗ… ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ/ΦΑΡΟΥ

Απόλυτη δικαίωση για το Ν. Αραπατσάνη

Μετά βαΐων και κλάδων η πρόσφατη ανακοίνωση της διοίκησης Δασταβρίδη για προφορική συμφωνία με τον αντιπρόεδρο του Φάρου Κερατσινίου και ένα τιμ νέων επενδυτών «οι οποίοι θα συμβάλουν στην ομαλοποίηση της κατάστασης και θα συντελέσουν στην επίλυση των όποιων προβλημάτων έχουν δημιουργηθεί»,

έγινε ωστόσο δεκτή μάλλον με σκεπτικισμό από τη μπασκετική Λάρισα και απαντήθηκε με αποχή από την προπόνηση από τους παίκτες του συλλόγου.

Βλέπετε οι εξελίξεις έτρεξαν και η… συμβολή στην ομαλοποίηση της κατάστασης μετατράπηκε μέσα σε λίγες μόνο μέρες σε μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΚΑΕ σε ένα τιμ ανθρώπων «που η είσοδός τους στο χώρο αποτελεί σημαντική εξέλιξη για το ελληνικό μπάσκετ».

Κατά τα άλλα άφαντος από τις ευχαριστίες του αντιπροέδρου ο πρόεδρος της ΚΑΕ Κ. Δασταβρίδης, ενώ σε πρώτο πλάνο οι συγγενείς του «που διαχειρίστηκαν τις κρίσεις»!!!!

Για να μην θυμηθούμε και την ενόχληση ορισμένων μετά τις προφητικές δηλώσεις στη σελίδα του σπουδαίου παράγοντα που ακούει στο όνομα Νίκος Αραπατσάνης, ο οποίος ήταν από τους ελάχιστους που μίλησαν ανοιχτά από την αρχή για σχέδιο πώλησης.

«Πρόκειται για προμελετημένο έγκλημα, αφού πλέον οδεύουμε ολοταχώς προς εξαφάνιση του ιστορικού ΓΣΛ, όταν λίγο-πολύ όλοι κόβουν χρόνια τώρα και ένα κομμάτι από τη σάρκα του», δήλωνε στο paidis.com στις 25 Ιουλίου του 2017 ο κ. Αραπατσάνης!

Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε…

Ε.Π.

ΦΩΤΟ: Από παλιότερη βράβευση του Ν. Αραπατσάνη (2014), F/B Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Λάρισας (ΣΒΕΚ)

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ