ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΟΙ ΜΕΝ, ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΟΙ ΔΕ

Ζητώντας ψυχραιμία, ενότητα και συνεργασία αλλά και κάνοντας λόγο για «μικροπολιτικές» αντέδρασε ο δήμαρχος Αγιάς Αντ. Γκουντάρας μετά το νέο κύμα κακοκαιρίας και τις ζημιές που καταγράφονται για μια ακόμη φορά στα παράλια το νομού, αλλά και απαντώντας έτσι στην αντιπολίτευση και το Δώτιον Πεδίον που ζήτησε

ένα 24ωρο πριν την παραίτησή του.

«…Το Δώτιον Πεδίον ζήτησε την παραίτηση του κ. Γκουντάρα. Το έκανε με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες αυτού του Δήμου, γιατί τόσα χρόνια ο κ. Γκουντάρας, ως δήμαρχος της περιοχής, άντλησε δύναμη και εξουσία από τους δημότες, που μόνο για την πρόοδο αυτού του τόπου και των κατοίκων του δεν έχει χρησιμοποιηθεί», αναφέρεται μεταξύ άλλων στη μακροσκελή ανακοίνωση, που καταλήγει και με «καρφιά» περιγράφοντας το δήμαρχο Αγιάς ως τον πρωταγωνιστή επεισοδίου με τον επικεφαλής της παράταξης Γρ. Καλαγιά αλλά και με πολίτη, για το οποίο σας είχε ενημερώσει το paidis.com.

“…Αποχωρήσαμε, τέλος, από τη συνεδρίαση ως ελάχιστη διαμαρτυρία για την απαξιωτική και προσβλητική συμπεριφορά του Δημάρχου την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αναλήψεως της Ελάφου προς τον επικεφαλής της παράταξής μας, τους κατοίκους του ορεινού χωριού αλλά -κυρίως- για την προσβολή της μνήμης των σφαγιασθέντων κατοίκων της Ελάφου από τους Τούρκους, τους οποίους και τιμούσαμε εκείνη την ημέρα”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Όντως ζητείται ψυχραιμία…

Ε.Π.

 

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ