ΑΠΡΟΣΠΕΛΑΣΤΑ ΤΑ ΡΕΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ (ΦΩΤΟ)

Προβλήματα ηλεκτροδότησης στα ορεινά-Πλημμύρισε κανάλι στο Μελισσοχώρι

Σημαντικά προβλήματα καταγράφονται για μια ακόμη φορά στα παράλια του νομού, όπου τα «φουσκωμένα» ρέματα καθιστούν αδύνατη τη διέλευση, ενώ η Πυροσβεστική κλήθηκε να προχωρήσει σε άντληση υδάτων σε σπίτια του Αγιοκάμπου και της Βελίκας.

Μεγάλος όγκος νερού καταγράφεται στο ρέμα «Πουρί», ενώ δέος προκαλούν και οι εικόνες από τη γέφυρα του Αγιοκάμπου με τη στάθμη του νερού να έχει ανέβει επικίνδυνα δημιουργώντας προβλήματα στη μετακίνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της σελίδας προβλήματα καταγράφονται και στα ορεινά του δήμου Αγιάς, όπου σημειώθηκαν χιονοπτώσεις, ενώ στο χιονισμένο Σκλήθρο σημειώθηκε εκτεταμένη διακοπή ρεύματος, την ώρα που δεν λειτουργούν σταθερά και κινητά τηλέφωνα καθιστώντας προβληματική την επικοινωνία.

Τέλος επέμβαση της Πυροσβεστικής είχαμε σε τουλάχιστο 3 περιπτώσεις σε κοινότητες του δήμου Κιλελέρ, με οχήματα και πυροσβέστες να προχωρούν σε αντλήσεις υδάτων από πλημμυρισμένα σπίτια στους Αγίους Αναργύρους και το Δοξαρά.

ΥΠΕΡΧΕΙΛΙΣΕ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙ

Προβλήματα εξαιτίας της συνεχούς βροχόπτωσης καταγράφονται και στη Λάρισα, με την Πυροσβεστική Υπηρεσία να επεμβαίνει για αντλήσεις υδάτων από αποθήκες και υπόγεια στις συνοικίες της Τούμπας και της Νέας Σμύρνης, ενώ δύναμη της ΠΥΛ χρειάστηκε να επέμβει και στην οδό Βόλου, στο ύψος του κόμβου Μελισσοχωρίου, όπου και υπερχείλισε κανάλι με αποτέλεσμα τα νερά να προκαλέσουν ζημιές σε επιχειρήσεις της περιοχής.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ