Ο ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΣ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ – ΛΥΓΑΡΙΑΣ

Εκτός δ.σ. ο πρώην πρόεδρος Νίκος Ρεβήσιος

Μετά από απόφαση της πλειοψηφίας των μελών του Δ.Σ του Αγροτικού Συλλόγου Αργυροπουλίου-Λυγαριάς πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση με την παρουσία όλων των μελών του. 

Στην συνεδρίαση συζητήθηκε το γεγονός ότι με ευθύνη του πρώην προέδρου του Αγροτικού Συλλόγου Νίκου Ρεβήσιου δεν πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Δ.Σ για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Επίσης δεν υπήρχε ενημέρωση στα μέλη του ΔΣ και του Συλλόγου για τις δραστηριότητες της Ομοσπονδίας, τις συσκέψεις και τα συλλαλητήρια που πραγματοποιήθηκαν στον Τύρναβο όπως και για το μπλόκο που στήθηκε στο Νομό. Κριτική επίσης ασκήθηκε στον πρώην πρόεδρο για το γεγονός ότι ενεργούσε αυτόβουλα και χωρις την συμφωνη γνώμη των υπολοίπων μελών του ΔΣ.

Από την πλευρά του ο πρώην πρόεδρος Νίκος Ρεβήσιος ζήτησε από το Δ.Σ να πάρει απόφαση αποχώρησης από την ΕΟΑΣΝΛ διαφορετικά θα παραιτηθεί από προεδρος του συλλόγου,ενώ δεν απάντησε επί της ουσίας στην κριτική που του έγινε.

Μετά από ουσιαστικό  και γόνιμο διάλογο το Δ.Σ του Αγροτικού Συλλόγου Αργυροπουλίου-Λυγαριάς καταψήφισε την πρόταση του προέδρου και αποφάσισε:

• Ο Σύλλογος ανήκει στην δύναμη της ΕΟΑΣΝΛ με την οποία συντονίζεται και παλεύει για τα συμφέροντα των αγροτών της περιοχής
• Έκανε  δεκτή την παραίτηση του πρώην προέδρου του Συλλόγου όπως και την παραίτηση του από μέλος του Δ.Σ. 
• Έκανε δεκτή την παραίτηση του συνάδελφου Βασίλη Τρικούπη από μέλος του Δ.Σ για προσωπικούς λόγους. 

Σε συνεδρίαση την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου αποφάσισε ομόφωνα τον νέο καταμερισμό του Δ.Σ με τον οποίο θα συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία και δράση  του Αγροτικού Συλλόγου με κύριο γνώμονα τα συμφέροντα των αγροτών της περιοχης

Πρόεδρος : ΧΑΤΖΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

Αντιπρόεδρος: ΓΑΝΤΖΟΥΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 

Γραμματέας: ΒΟΥΓΙΑΤΖΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Ταμίας: ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ ΝΑΣΟΣ

Μέλος: ΤΣΙΤΣΙΡΙΓΓΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ