ΗΜΕΡΕΣ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ

Από 2 Μαρτίου μέχρι 4 Μαρτίου θα διεξαχθεί στη Λάρισα για όγδοη συνεχόμενη χρονιά, το συνέδριο «Ημέρες Νευρολογίας 2018» από το Ινστιτούτα Πρόληψης, Εκπαίδευσης & Έρευνας Νευρολογικών Νοσημάτων σε συνεργασία με την Πανεπιστημιακή Νευρολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το συνέδριο θα είναι πολυθεματικό  και θα εστιαστεί σε αμφιλεγόμενα θέματα στη Νευρολογία και σε τι νεώτερο έχει προκύψει σε μείζονα θέματα της νευρολογίας.

Η έναρξη του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018 στις 12:00, στο ξενοδοχείο Larissa Imperial, με ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο Φυσικής Αποκαταστάσης και με ειδική ενότητα παρουσίασης ενδιαφέροντων νευρολογικών περιστατικών από όλες τις Πανεπιστημιακές Νευρολογικές Κλινικές της χώρας..

Η Τελετή Έναρξης του συνεδρίου θα γίνει την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2017, στις 19:30, στον ίδιο χώρο, με τις προσφωνήσεις από τις αρχές της πόλης.  Επίσης στη τελετή έναρξης θα τιμηθούν ο Ομότιμος Καθηγητής Ιατρικής Σχολής και Πρώην Πρύτανης Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Χρήστος Κίττας και ο Καθηγητής Φαρμακολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Αχιλλέας Γραβάνης.

Κατά την διάρκεια του συνεδρίου θα γίνουν ομιλίες και στρογγυλές τράπεζες από καταξιωμένους ομιλητές για νοσήματα όπως τα Αγγειακά Εγκεφαλικά Επεισόδια, η Πολλαπλή Σκλήρυνση, η Κεφαλαλγία, κλπ.

Το συνέδριο αξιολογήθηκε από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο με 20 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης και η συμμετοχή των ιατρών που είναι εγγεγραμμένοι στους τοπικούς ιατρικούς συλλόγους θα είναι ΔΩΡΕΑΝ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ