ΕΚΟΨΕ ΠΙΤΑ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Α/ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σε εξαιρετικό κλίμα και με τις ευχές όλων για μια δημιουργική χρονιά πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Ν.Λάρισας στο κέντρο  ‘’Εν Λαρίση ‘’ .

Ο Διευθυντής Εκπαίδευσης κ. Βούλγαρης Σωτήριος και οι διοικητικοί υπάλληλοι της Διεύθυνσης μοιράστηκαν τη βραδιά με τον Αναπληρωτή Δ/ντή Εκπαίδευσης κ. Μπαλή Αστέριο, καθώς και  τον Αιρετό του ΚΥΣΠΕ κ. Νίκο Φασφαλή. Τίμησαν με την παρουσία τους τη βραδιά οι Αιρετοί του ΑΠΥΣΠΕ κ. Χασιώτης Δημήτρης και κ. Τσιούλκας Χρήστος, οι Αιρετοί του ΠΥΣΠΕ κ. Δραγανιδάκης Δημήτρης, κ. Σίμος Βασίλης καθώς και οι Αναπληρωματικοί τους κ. Νάστος Γιώργος, κ. Μπουζούκης Δημήτριος και το μέλος του ΠΥΣΠΕ κ. Αποστολός Σταύρος, οι  Σχολικοί Σύμβουλοι κ. Παπακωνσταντίνου Μαρία, και  κ. Αναστάσιος Δαραράς,   οι Πρόεδροι των Συλλόγων Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης του Νομού κ. Παπαποστόλου Δημήτρης και κ. Παπαδοπούλου Ευαγγελία, τα μέλη κ. Λιάπη Γεωργία, κ.Λούτσου Ζαφειρία, κ.Τεγούσης Νίκος, κ.Νταφοπούλου Τζωρτζίνα και ο Εκπρόσωπος του ΕΜ.ΦΚ Πλαταμώνα και Δ/ντής του 2ου Δ.Σ. Φαρσάλων κ. Γρίβας Χρήστος.

Επίσης, οι Αιρετοί Εκπρόσωποι των Διοικητικών Υπαλλήλων, κ. Καραϊσκος Χρήστος, κ. Σκουλαρίκη Κων/να και κ. Λούτσος Γεώργιος.

Τυχερή της βραδιάς η κ. Κωστούλη Δήμητρα.

Και του χρόνου με υγεία!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ