ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: ΕΥΛΟΓΕΣ ΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ-ΔΕΛΕΡΙΩΝ

Ανακοίνωση της παράταξης μετά από αυτοψία του επικεφαλής Στ. Ροντούλη στο σημείο

“Βροχή” παραπόνων δέχτηκε τις τελευταίες ημέρες η δημοτική παράταξη “Δράση Πολιτών” από αγρότες του Αργυροπουλίου και των Δελερίων.

Οι παραγωγοί διαμαρτύρονται, διότι το ρέμα του Γκουτσιασμέ, στην περιοχή “Καραμάντρια” , τούς έχει αποκόψει κυριολεκτικά από τα χωράφια τους, με αποτέλεσμα να διανύουν δεκάδες χιλιόμετρα, για να φτάσουν στις καλλιέργειες τους, ενώ θα αρκούσαν ελάχιστα λεπτά για την πρόσβασή τους στην εν λόγω περιοχή.

Μετά τις έντονες διαμαρτυρίες, ο επικεφαλής της “Δράσης Πολιτών”, κ. Στέλιος Ροντούλης, επισκέφτηκε προσωπικά την περιοχή και διαπίστωσε ιδίοις όμμασι το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες.

Προέβη , μάλιστα , στην ακόλουθη δήλωση: “Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, το πρόβλημα των αγροτών είναι υπαρκτό. Ευτυχώς, όμως, εύκολα μπορεί να επιλυθεί, εάν βεβαίως υπάρξει και η δέουσα πολιτική βούληση αντιμετώπισής του. Μια μικρή γέφυρα ή εναλλακτικά μια μικρή ράμπα με κιούγκια από κάτω θα μπορούσαν τάχιστα να επιλύσουν το πρόβλημα και να κάνουν την καθημερινότητα των αγροτών μας ευκολότερη και ασφαλέστερη. Έτσι, καλούμε την Περιφέρεια Θεσσαλίας να ασχοληθεί με το εν λόγω ζήτημα, καθώς έχουμε πάψει να περιμένουμε έργα από την κοιμώμενη δημοτική αρχή του Τυρνάβου”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ