ΔΩΡΕΑΝ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΚΙ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Τη δράση θα υλοποιήσουν «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κι εθελοντές γιατροί και οδοντίατροι

Ο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ», το κινητό πολυϊατρείο του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» επισκέπτεται τη Λάρισα, όπου και θα πραγματοποιήσει, με τη συμμετοχή εθελοντών ιατρών και οδοντιάτρων, δωρεάν προληπτικούς ελέγχους σε παιδιά.

Η δράση Προληπτικής Ιατρικής υλοποιείται από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε συνεργασία με τον Ιατρικό και Οδοντιατρικό Σύλλογο Λάρισας, το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, την Διεύθυνση Α’θμιας εκπαίδευσης Λάρισας και υπό την αιγίδα και με τη συνεργασία της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λάρισας.

Στη δράση συμμετέχουν εθελοντικά παιδίατροι, οφθαλμίατροι, ωτορινολαρυγγολόγοι, γενικοί γιατροί και οδοντίατροι, τους οποίους και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί θερμά για την άμεση και ενεργή συμμετοχή τους στο πρόγραμμα.

Ο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» θα βρίσκεται στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας από τη Δευτέρα 5 Μαρτίου έως την Παρασκευή 9 Μαρτίου, από τις 08:30 πμ έως και τις 16:00μμ.

Το πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής/οδοντιατρικής «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» λειτουργεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων και του Υπουργείου Υγείας, βάσει μνημονίων συνεργασίας που έχει υπογράψει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τα ως άνω Υπουργεία και σε συνεργασία πάντα με περιφερειακούς και τοπικούς φορείς και συλλόγους, με στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών πρόληψης και ευαισθητοποίησης στα παιδιά.

Από το 2002, έως σήμερα έχουν εξεταστεί δωρεάν περισσότερα από 100.000 παιδιά/μαθητές πάντα με την ανιδιοτελή και εθελοντική συμμετοχή εκατοντάδων γιατρών και οδοντιάτρων σε όλη την Ελλάδα.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί θερμά για την προσφορά τους και τη συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα Προληπτικής Ιατρικής την εταιρεία ΘΕΣΣΑΛΙΑ SECURITY, το ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΔΙΟΝΥΣΟΣ και το BRUNO COFFEE STORES.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ