ΝΕΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝ.ΠΟΛ. ΛΑΡΙΣΑΣ

Οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας οργανώνουν νέα διάθεση προϊόντων ελληνικής παραγωγής, εξαιρετικής ποιότητας και ανταγωνιστικής τιμής, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 11 Μαρτίου 2018 στη Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης Λάρισας και ώρες 10:00-14:00.

Όλα τα είδη έχουν δειγματιστεί στην ομάδα προϊόντων των “ΕνΠοΛ”, έχουν παραδοθεί αναλύσεις, όπου ήταν δυνατόν, και έχουν υπογραφεί δηλώσεις παραγωγών ότι τα προϊόντα που θα διατεθούν είναι ποιοτικά και ίδια με αυτά που έχουν δειγματιστεί.
Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη για την ποιότητα των προϊόντων ανήκει αποκλειστικά στους πωλητές τους.
Συγκεκριμένα, θα διατεθούν:
Αλεύρι (μαλακό, σκληρό, τσουρεκιού, βιολογικό σκληρό) από την εταιρεία «ΜΥΛΟΙ ΣΙΟΥΡΗ Α.Ε.»  ,

Εσπεριδοειδή ( πορτοκάλια, λεμόνια), από τον παραγωγό Δρόσο Δρόσο από την Κορινθία, Ρύζι (καρολίνα , μπόνετ, γλασέ) από τον παραγωγό Αντώνιο Μπαλτά από τα Νέα Μάλγαρα, Μέλι (ανθέων,  δασόμελο) από τους παραγωγούς Αλέξανδρο Νταλαμπέκα, Αθανάσιο Σβάρνα και Χρήστο Παππά από το νομό Λάρισας, Τραχανάς και χυλοπίτες από τον Γυναικείο Συνεταιρισμό Ελευθεραί «ΚΑΛΛΙΓΕΥΣΙΣ», Σύκα ξηρά από τον παραγωγό Νίκο Μαγκλαβάνη από τη Βόρεια Εύβοια και Φιστίκια από τον παραγωγό Χρήστο Κατσαμάκα από το Μελισσοχώρι.

Στο χώρο της διάθεσης θα γίνεται συλλογή τροφίμων, τηγανέλαιου, πλαστικών καπακιών και φαρμάκων.

Οι  καταναλωτές θα μπορούν να προμηθευτούν πάνινες σακούλες με το λογότυπο των ΕΝΠΟΛ.

Αν είσαι εθελοντής ή θέλεις να γίνεις, δήλωσε συμμετοχή γι’ αυτή τη δράση στα τηλέφωνα: 6955949465 και 2413011972 (ώρες λειτουργίας της “Στέγης”), στη “Στέγη Αλληλεγγύης” (Παναγούλη 37 & Μανδηλαρά) ή στο info@energw.gr .

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ