Ο Ν. ΡΕΒΗΣΙΟΣ ΕΞΗΓΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Σ. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ – ΛΥΓΑΡΙΑΣ

Δείτε τη δήλωση του πρώην προέδρου του συλλόγου

Λόγοι συνδικαλιστικής ευπρέπειας και ανιδιοτελούς αγροτικής συνείδησης επέβαλαν την παραίτησή μου από τη θέση του προέδρου και την απομάκρυνσή μου από τον Αγροτικό Σύλλογο Αργυροπουλίου- Λυγαριάς.

Τη στιγμή που διαπίστωσα ότι κάποιοι ενεργούν με απώτερο στόχο τη διάσπαση και την κομματική περιχαράκωση του αγροτικού χώρου, θεώρησα υποχρέωσή μου να απομακρυνθώ από το Σύλλογο, χωρίς περιττές εντάσεις και φανφαρολογίες. Τη σημαία των αγροτικών αγώνων, όμως, δεν πρόκειται να την υποστείλω.

Θα συνεχίσω να παλεύω για τα δίκαια των αγροτών και κτηνοτρόφων από άλλο μετερίζι, με κυρίαρχο γνώμονα την προσφορά , την ανιδιοτέλεια και , προπάντων , την ενότητα του χειμαζόμενου αγροτικού κόσμου.Στον αγώνα αυτόν δεν θεωρώ ότι κάποιος μπορεί να είναι περιττός.

Η αγροτιά μας χρειάζεται όλους. Γι αυτό και θα αποφύγω να απαντήσω στις όποιες αιτιάσεις, προκειμένου να διαφυλάξω το αίσθημα ενότητας του αγροτικού χώρου, σε πλήρη αντίθεση με αλλότριους σχεδιασμούς που συνειδητά επιδιώκουν τη διάσπαση και τον κομματικό εναγκαλισμό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ