ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Σε διόρθωση όλων των αστοχιών που είχαν δημιουργήσει πέρυσι πολλά προβλήματα στη λειτουργία της καινούργιας παιδικής χαράς πίσω από την κεντρική πλατεία του Αμπελώνα, αλλά και σε αποκατάσταση όλων των ζημιών που προκάλεσαν σε παιχνίδια και περίφραξη βάνδαλοι που έδρασαν ανενόχλητα προχώρησε πρόσφατα ο δήμος

Τυρνάβου.

Με τις εργασίες επιδιορθώθηκαν όλα τα παιχνίδια και απομακρύνθηκαν όλα τα σπασμένα στοιχεία τους, αποκαταστάθηκε στο σύνολό της η περίφραξη, ενώ απομακρύνθηκε η παλιά άμμος και τοποθετήθηκε ειδική άμμος που έφτασε από την Ολλανδία και η οποία μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια των παιδιών που παίζουν στο χώρο, αλλά και την καθαριότητα της ατμόσφαιρας.

Παράλληλα στο χώρο του πάρκου γύρω από την παιδική χαρά τοποθετήθηκε νέο σύστημα αυτόματης άρδευσης και πολύ σύντομα θα τοποθετηθεί νέος χλοοτάπητας, ενώ ο δήμος σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Γ. Κουτσοδήμο θα επιτηρεί σε καθημερινή βάση το χώρο θέλοντας να ελαχιστοποιήσει τις πιθανότητες επανάληψης των βανδαλισμών.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι την ερχόμενη εβδομάδα ΄λόγω των εργασιών κλαδέματος των δένδρων στο πάρκο και για λόγους ασφαλείας η παιδική χαρά θα παραμείνει κλειστή για μία περίπου εβδομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ